Ukraina – England

VS
Wembley Stadium

England

Euro 2020 3 juli 2021 - 21:00
Stadio Olimpico

Detaljer

Datum Tid League Säsong
3 juli 2021 21:00 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

Lägg spelet på England hos Betsson

Speltips England -Ukraina kvartsfinal

Ukraina – England med speltips & EM odds

Detta skulle bli Sveriges stora stund men istället får vi se en annan blågul nation försöka rubba England i Rom. Ukraina avgjorde på tilläggstid i förlängningen och är därmed klara för kvartsfinal i EM för första gången någonsin. Men nu väntar betydligt tuffare motstånd då det är England som väntar. England imponerade mot Tyskland i åttondelsfinalen och är klar favorit att nå finalen. Att man dessutom spelar på Wembley från och med nästa runda gör att oddsen sänks ytterligare på engelsk slutseger. Men först ska man klara av ett vilt kämpande Ukraina som lär sväva på moln efter segern mot Sverige. Här går vi genom allt inför Ukraina –  England, du kommer bland annat hitta lagens form, deras senaste matcher, speltips Ukraina – England och vart du kan hitta en oddsboost för att pusha upp ditt spel på matchen.

Speltips Ukraina – England Nr 1

Ukraina visade upp en enad front i matchen mot Sverige. Men trots att man tog sig vidare var det inte särskilt vidare spel. När man nu ställs mot England är det svårt att se Ukraina kunna hota det engelska laget över 90 minuter. Samtidigt finns det bra spelare men England är helt enkelt för bra.

Av alla kvartsfinaler är detta den med klarast förhandsfavorit. Skulle England misslyckas att nå semifinalen på Wembley vore det en direkt katastrof. Samtidigt stod de för en imponerande insats mot Tyskland och mycket tyder på att de lyckas även mot Ukraina.

Vårt EM speltips Ukraina – England är: Vi väljer att spela England som vinnare över Ukraina och får oddset 1,42 hos Betsson.

Oddsa på Engelska vinst mot Ukraina hos Betsson

Så är status i Ukraina inför Englands matchen

Det ukrainska laget har nog aldrig firat så mycket som när avgörandet kom mot Sverige. Från att ha slutat trea i en grupp med Nordmakedonien, Nederländerna och Österrike är man nu vidare till kvartsfinal. Laget klev in i matchen mot Sverige som ganska klara underdogs. Men visade en enad front och förtjänade segern mot Sverige, även om det var med marginal.

Frågan är dock hur det är med skadebekymmer. Danielssons stämpling var bara en av många dueller och de ukrainska spelarna åkte på många smällar. Frågan är vilket lag förbundskapten Shevchenko kan ställa upp med i kvartsfinalen mot England.

Ukrainas sex senaste matcher

Hur har Ukrainas form varit inför matchen mot England? De lyckades som vi tyvärr vet vinna med 2-1  över Sverige som gjorde att tog sig till fotbolls EM 2020 kvartsfinal. Matchen mellan Ukraina – England tror vi kan bli en jämn match och en del av vårt speltips Ukraina – England är baserat på lagets form de senaste sex matcherna.

ukraina sex senaste matcher

Så är status i England inför matchen mot Ukraina

England har växt in i denna turnering. Efter gruppspelet var det inte många positiva miner när England med nöd och näppe vann gruppen. Uddamålsseger mot Kroatien visst men 0-0 mot Skottland och 1-0 mot Tjeckien säger en del om att England inte fick ut sin potential. Noll insläppta mål och gruppseger gav Tyskland i åttondelsfinalen. Där lyckades England verkligen stå för en imponerande prestation.

Efter en jämn match var det Sterling (vem annars?) som spräckte nollan. Det var hans tredje och Englands tredje mål i turneringen. När klockan närmade sig slutet fick även Harry Kane göra mål. Kane som varit ifrågasatt under turneringen fick därmed sitt efterlängtade mål i  detta EM.

Englands sex senaste matcher

Här har vi samlat resultat från Englands sex senaste matcher, där den senaste var 2-0 vinsten mot Tyskland som tog de till kvartsfinal mot Ukraina. Inför vårt speltips Ukraina – England har vi kollat på hur England har spelat sina senaste matcher för att få en bra överblick på laget.

england senaste sex matcher

Speltips Ukraina – England Nr 2

Detta kommer inte bli särskilt jämnt. England har en semifinalsplats på Wembley att spela för och när det är Ukraina som står för motståndet lär det gå vägen. Det finns ingenting som talar för att England skulle kunna förlora mot Ukraina. Visst har man spelat oavgjort mot nationen de två senaste tillfällena men det var 2013 som lagen möttes senast.

Nu väntar en högdramatisk tillställning på Stadio Olimpico i Rom. Vi tror det kan bli en hel del mål mellan lagen där England står för de flesta.

Vårt speltips Ukraina – England: Vi väljer  att spela över 2,5 mål och får oddset 2,00 hos Betsson.

Övriga tankar om matchen Ukraina – England

England är givna favoriter inför mötet mot Ukraina och mycket tyder på att de också lyckas ta sig till semifinal. Med tanke på att båda semifinalerna och finalen spelas på Wembley vore det häftigt om man lyckades, samtidigt hoppas man alltid att de engelska hybrisfansen förlorar. Men att de skulle åka ut mot Ukraina är något vi ser som osannolikt. Detta tar England hem.

speltips ukraina - england spelare stats

Erbjudande på Ukraina – England

Är du sugen på att få en riktigt fin start när du registrerar dig hos Betsson? I så fall ska du ta emot Betssons oddsbonus som erbjuds nya kunder. Då får du 100 kronor extra att spela för vilket ger en gudomlig start. Betssons erbjudande kommer dessutom helt utan omsättningskrav. När du omsatt bonusen gång kan du därför ta ut vinsterna på direkten. Det är en rejäl fördel om du frågar oss. För fullständiga regler och villkor kring erbjudandet är det bara att besöka Betsson. Nu har du ett ypperligt tillfälle att pusha upp ditt spel på Ukraina – England med Betsson oddsbonus. Varför inte prova ett av våra speltips Ukraina – England ihop med denna bonus? Värt att prova om du frågar oss.

Så streamar du matchen

Det är C More och TV4 som har rättigheterna att streama matchen mellan Ukraina – England. Därmed krävs det att du antingen har ett konto hos TV4 Play eller ett abonnemang hos C More. Att se matchen hos TV4 är helt gratis men räkna med massor av reklam inför, under och efter matchen. Men du kan också köpa ett abonnemang hos C More och se matchen reklamfritt. För dig med traditionell mark-TV är det TV4 som gäller.

Speltips Ukraina - England kvartsfinal EM 2020