Tyskland vs Ungern

Euro 2020 23 juni 2021 - 21:00
Allianz Arena

Detaljer

Datum Tid League
23 juni 2021 21:00 Euro 2020

Förhandsgranska

Tyskland vs Ungern 23/6

Chanserna att vinna dödens grupp inför mötet mot Tyskland vs Ungern är goda för Tyskarna. Efter 4-2 vinsten mot Portugal har Tyskland 3 poäng, en poäng efter Frankrike som har en betydligt tuffare match den 23/6. Dock skulle vi nog sticka ut hakan och säga att Frankrike bör vinna matchen mot Portugal. Vilket i så fall skulle göra att Fransmännen går in i slutspelet som vinnare av dödens grupp. I matchen Tyskland vs Portugal var Portugal väldigt oorganiserade, långt ifrån den form de visade upp under förra fotbolls-EM då de vann. Sannolikt är att Frankrike kommer att exploatera Ronaldo & CO om de spelar samma fotboll i nästa match. Det betyder inte att Tyskland inte kommer att gå för vinns här. Vinner Tyskland är de garanterade en slutspelsplats – antingen som vinnare, via den andra direktkvalplatsen, eller som en av de bästa treorna. Chanserna att Ungern återupprepar insatsen mot Frankrike där de knep 1 poäng är små.

Speltips 1: Tyskland vs Ungern

Det perfekta scenariot för Tyskland är att de tar en betryggande ledning i ett tidigt skede. Det vill säga, en ledning med två mål eller fler. De kan i det skedet rotera in bänken och spara på spelare som kommer vara viktiga i slutspelet. Minska riskerna för skada och kort, samt ge dem välbehövlig extravila.

Vi spelar att matchen Tyskland vs Ungern 23/6  kommer att sluta med Tyskland vinst. Att Tyskarna vinner matchen med god marginal för att skapa optimala förutsättningar för EM-slutspelet.

Bäst EM odds Tyskland vs Ungern går att hitta hos Betsson:

Speltips 2: Tyskland vs Ungern

Nästa spel är en oddsboost som går att hitta hos Betsson, där oddset på marknaden är högre än vad andra spelbolag erbjuder. Det går i samma anda som vårt första speltips för Tyskland vs Ungern. Tyskland vinner samtidigt som de håller nollan.

Bästa oddsen Tyskland vs Ungern för den marknaden finns hos Betsson. Då oddsen är boostade är det garanterat att det ej går att hitta högre odds hos andra Svenska spelbolag:

Speltips Tyskland vs Ungern: Tyskland vinner och håller nollan, går att spela till boostade odds hos Betsson, 1.95.

Det motsvarar cirka 50% chans att Tyskland vinner med antingen 1-0, 2-0, 3-0 eller 4-0. Vilket vi tror är mycket troligare än 50%.

Spela med bonus erbjudande från Betsson

Båda våra speltips går att spela hos Betsson. Det första handikapp spelet går att hitta hos andra spelbolag. Men det går inte att hitta de boostade oddsen för att Tyskland vinner och håller nollan mot Ungern hos andra spelbolag till samma höga EM odds. Förutom de bästa EM oddsen så har Betsson bra utbud på matcher och spelmarknader, samt en fin oddsbonus för nya spelare.

Om du inte har registrerat dig hos Betsson så kan du skapa ett konto och ta del av deras oddsbonus på 100 kronor. Om du gör det kan du få in 100 kronor extra på speltipsen Tyskland vs Ungern 23/6. Oddsbonusen är värd 100 kronor och har inga omsättningskrav. Du kan läsa om Betsson bonuserbjudande på deras hemsida.

Motivering och tankar kring speltipsen och matchen mellan Tyskland och Ungern

Teoretisk sett kan Tyskland missa slutspelet om de förlorar den här matchen. Oavgjort gör att de troligtvis som sämst tar sig vidare som en av de bästa treorna. Tysklands landslag är ett av de bästa i fotbolls-EM 2020, samtidigt är Ungern ett av de tre sämsta lagen. Det här är en måste-match för Tyskland. Om de vinner och Frankrike spelar lika eller förlorar, då blir Tyskland troligtvis gruppsegrare i dödens grupp. Det råder ingen tvivel om att Tyskland kommer att gå för vinst här. Vi tror inte att Ungern kommer att skrälla på samma sätt som de gjorde i sin senaste EM-match.

Status på Tyskland inför matchen mot Ungern

Tyskland har väldigt bra form. Matchen spelas på hemmaplan i Munchen. Där har Tyskland endast tre förluster över sina senaste 22 matcher. Chanserna för Tyskland att göra många mål är också goda. Över sina senaste 10 hemmamatcher har de producerat 2.60 mål per match. I fotbolls-EM  har Tyskland spelat OK. Men är fortfarande långt ifrån den kvalitet som behövs för att ta sig långt i slutspelet. 0-1 mot Frankrike och en 4-2 vinst mot Portugal. En vinst där Portugal snöpligt gjorde två självmål i första halvlek.

Resultat Tysklands fem senaste matcher

tysklands senaste matcher

Status på Ungern inför matchen mot Tyskland

Ungern har också bra form. Senaste lyckades de spela laget spela sin bästa fotboll på flera decennier då de lyckades ta en poäng mot regerande världsmästarna Frankrike. I överlag har de också god form. De har endast förlorat en gång på 13 matcher. I den processen har de också hållit det tight bakåt med endast 0.77 insläppta mål i snitt. Risken att de skräller finns självklart där. De gjorde det häromdagen mot ett lag som på pappret är ännu bättre än Tyskland.

Resultat Ungern fem senaste matcher

ungern senaste matcher

Tidigare möten mellan lagen

Tyskland vs Ungern är en anrik sammandrabbning som för fösta gången spelades 1912. Den gången vann Ungern med 1-3. Den andra gången dessa två nationer spelade i internationella mästerskap var i fotbolls-VM 1954. Då vann Ungern i gruppspelet med 8-3. VM-finalen spelades mellan Tyskland vs Ungern där Ungern självklart var favoriter efter resultat i gruppspelet. Men efter finalen stod Tyskland som Världsmästare. Total har de här två nationerna mötts sju gånger. Tyskland har vunnit fyra gånger, Ungern tre gånger. Senast var en vänskapsmatch 2016 då Tyskland vann med 2-0.

Streama Tyskland vs Ungern 23/6

Matchen mellan Tyskland vs Ungern 23/6 kan live streamas via CMores kanal SVT24. Matchen är marksänd och kan självklart också streamas online via Cmore.

EM-matchen Tyskland vs Ungern börjar 21:00 den 23/6-2021