Tjeckien vs England

Euro 2020 22 juni 2021 - 21:00
Wembley Stadium

Detaljer

Datum Tid League
22 juni 2021 21:00 Euro 2020

Förhandsgranska

Tjeckien_England speltips

Tjeckien – England Speltips

Det är dags för grupp D att avgöras och det blir en rafflande duell när det väntar en ren gruppfinal mellan Tjeckien och England. Det är Tjeckien som står som hemmalag men alla vet att matchen spelas på Wembley. England inledde att besegra Kroatien men lyckades endast med ett kryss mot Skottland. För Tjeckien inleddes mästerskapet med seger mot Skottland innan man något överraskande tog poäng av Kroatien. Nu räcker det med oavgjort för Tjeckien för att vinna grupp D. Något svenskarna inte bör hoppas på då det kan innebära att Sverige får möta England i en åttondelsfinal.

Speltips 1 Tjeckien vs England

Även om England överraskande tappade mot Tjeckien är det svårt att se laget upprepa samma process som senast. Det var ett derby mot Skottland och nu väntar hemmamatch mot Tjeckien. England borde klara av att reda ut detta och ta de tre poäng som krävs för gruppseger. Det ger laget också bättre förutsättningar inför slutspelet.

Vi tror att England har det som krävs för att vinna denna matchen. Gareth Southgate måste våga spela en mer offensivt balanserad elva som krävs för att slå hål på det tjeckiska försvaret som endast släppt in ett mål på de två inledande matcherna.

Vi spelar England som segrare till oddset 1,62.

Så är status hos Tjeckien

Tjeckien är garanterat nöjda över sina prestationer i detta EM2020. Mot Skottland i premiären var nationen ganska överlägsen och kunde säkra en klar seger med 2-0. Mot Kroatien var Tjeckien ganska klara underdogs men tog ledningen i den 37:e minuten genom Schick. En kvittering från Ivan Perisic skulle dock göra att lagen fick dela på poängen men det är ett resultat tjeckerna garanterat inte hade något emot.

Inför sista matchen mot England är de i princip klara för slutspel oavsett om de förlorar mot England. Fyra poäng lär i alla fall räcka för att placera sig som en av de fyra bästa grupptreorna.

Tjeckiens fem senaste matcher

tjeckien senaste matcher.

Så är status hos England

England målades upp som en av de absolut största favoriterna i detta EM men har inte övertygat allt för mycket. Visst vann de premiären mot Kroatien men det var inte direkt någon spelmässig dominans över 90 minuter. Men 1-0 gjorde att laget fick en bra start på turneringen.

Inför derbyt mot Skottland var England solklara favoriter men ett vilt kämpande Skottland var nog mer än de engelska spelarna räknat med. 0-0 är ett resultat som gör att England fortfarande har det i egna händer, men det krävs en seger mot Tjeckien för att vara säker på gruppsegern.

Englands fem senaste matcher

england senaste fotbolls matcher

Speltips 2: Tjeckien vs England

England har inte släppt in mål i turneringen ännu och även om offensiven inte sprudlat direkt har det varit stabilt bakåt. Det engelska landslaget släppte inte heller in mål på de två matcherna inför EM och har därmed fyra raka landskamper utan att släppa in mål. Tjeckien har visserligen varit involverade i något mer målrika matcher men har också sin styrka i den defensiva organisationen.

Detta talar givetvis för en målsnål match mellan de två lagen. Det känns inte som det blir något målfyrverkeri och Englands notoriske målskytt Harry Kane har inte imponerat i gruppspelet.

Övriga tankar inför matchen

I övrigt tror vi det blir ganska jämnt där England kommer ha mycket boll. Men de har haft förtvivlat svårt i de avgörande momenten och så länge inte Southgate ställer upp med ett mer offensivt balanserat lag är det svårt att se massor av mål. Av denna anledning tror vi att det tyvärr inte kommer att bjudas på särskilt många mål utan att det blir en målsnål historia som England vinner. 1-0 eller 2-0 till England är inte alls osannolikt.

Erbjudanden på Tjeckien vs England

Alla nya kunder som signar upp hos Betsson kan glädjas åt att de inte behöver gå lottlösa. En första insättning på mer än 100 kronor garanterar nämligen en oddsbonus på samma belopp upp till 100 kronor. Det innebär att om du gör en insättning på 100 kronor får du 200 att spela för. Så länge du satsar din bonus en gång slipper du omsättningskraven och kan därmed ta ut dina vinster direkt efter ditt första bet. Det är vad vi kallar en flexibel oddsbonus. Spana in regler och villkoren för bonusen hos Betssons sida.

Så tittar du på matchen

Det är minst sagt en dramatisk match som väntar och det är TV4/C More som har rättigheterna att visa matchen. Tillsammans med SVT delar på de samtliga rättigheter under hela mästerskapet. Med Gusten Dahlin i studion samt ett kompetent gäng runt om som till exempel Olof Lundh finns det bra bevakning av den spännande matchen. Du som vill streama matchen behöver C More-appen men om du vill se matchen gratis är det TV4 eller TV4 Play som gäller för dig. Dock kommer det innebära en hel del reklam.