Slovakien vs Spanien

Euro 2020 23 juni 2021 - 18:00
Estadio de La Cartuja

Detaljer

Datum Tid League
23 juni 2021 18:00 Euro 2020

Förhandsgranska

Spela pÄ under 2.5 mÄl till oddset 2.18 hos Betsson

Slovakien vs Spanien euro 2020

Slovakien vs Spanien -23/6

Parallellt med att Sverige gör upp med Polen i Sankt Petersburg Äker Slovakien till Sevilla för en tuff match mot Spanien. Men det Àr Spanien som har pressen pÄ att vinna dÄ laget endast mÀktat med tvÄ poÀng hittills i turneringen. DÀrför behöver Spanien en seger för att vara sÀkra pÄ avancemang. DÄ mÄste de klara av att forcera genom den slovakiska mur som motstÄndaren förvÀntas stÀlla upp med. Slovakien har blandat och gett detta EM mÀsterskap men nu vÀntar den tuffaste uppgiften i grupp E.

Speltips 1: Slovakien vs Spanien

Även om Spanien har haft förtvivlat svĂ„rt att göra mĂ„l i detta EM Ă€r det svĂ„rt att se de tappa mot Slovakien i den avgörande matchen. Om Spanien misslyckas med att ta poĂ€ng Ă€r de ute ur turneringen men vi har svĂ„rt att se det hĂ€nda. Slovakien har Marek Hamsik men sĂ„ lĂ€nge Spanien kan avfĂ€rda stjĂ€rnan Ă€r det svĂ„rt att se Slovakien ha nĂ„got spel alls.

Av denna anledning tror vi att det blir en ganska komfortabel seger för Spanien. De borde klara av att göra fler Àn ett mÄl.

Vi spelar spansk seger med handikapp 1 pÄ Spanien till oddset 1.62 hos Betsson 

LÀgg spelet pÄ Spanien till oddset 1,62 hos Betsson

Status hos Slovakien

Slovakien var förvÀntat att komma sist i grupp E men laget imponerade mot Polen och lyckades till och med vinna matchen med 2-1. Visst var man en man mer nÀr avgörandet kom men prestationen var god och de tre poÀngen vÀlförtjÀnta.

Inför mötet mot Sverige var sjÀlvförtroendet högt hos Slovakien men en stabil svensk defensiv skulle visa sig vara svÄrgenomtrÀnglig. Slovakien skapade inte sÀrskilt mycket och efter en otroligt trÄkig första halvlek tog Sverige över i andra. Sverige kunde till slut vinna matchen efter ett straffmÄl av Emil Forsberg. Nu kommer Slovakien fÄ det tufft att hÄlla tÀtt mot Luis Enriques mannar.

Slovakiens fem senaste matcher

slovakiens senaste matcher

Status hos Spanien

Spanien Àr en av de stora besvikelserna detta mÀsterskap. Inför turneringen fick trÀnare Luis Enrique kritik för att han inte tog ut en enda av Real Madrids spelare. Det kan tyckas mÀrkligt med det tanke pÄ den kvalitén som finns hos exempelvis Ramos och Nacho. Efter tvÄ matcher har inte kritiken avtagit, snarare tvÀrtom.

Visst Spanien har Àgt matchbilden mot sÄvÀl Polen och Sverige men i Àrlighetens namn har de inte skapat allt för mÄnga riktigt heta chanser. IstÀllet Àr det rulla runt i sidled som gÀller för det spanska laget och det har inte riktigt varit nÄgon effektivitet.

Spela pÄ Spansk vinst hos Betsson till fina odds

Spaniens fem senaste matcher

spaniens senaste matcher

Speltips 2 : Slovakien vs Spanien

Vi tror inte det blir nÄgon direkt mÄlfest mellan Slovakien och Spanien. Spanien har haft förtvivlat svÄrt att göra mÄl och trots total spelmÀssig dominans har det endast blivit ett mÄl pÄ tvÄ matcher hittills. Nu vÀntar i och för sig Slovakien som slÀppt in mÄl i bÄda sina matcher. Det kan innebÀra nÄgot mÄl i matchen men det Àr svÄrt att se Spanien till exempel vinna med 3-0.

IstÀllet tror vi det blir ganska mÄlsnÄlt igen i grupp E.

 Vi  vÀljer att spela under 2,5 mÄl till  bra odds 2,18 hos Betsson.

Spela pÄ under 2,5 mÄl till EM oddset till 2,18 hos Betsson

Övriga tankar inför matchen

Det Ă€r inte mĂ„nga svenskar som kommer att titta pĂ„ Spanien – Slovakien om det inte Ă€r flera skĂ€rmar som anvĂ€nds samtidigt. Anledningen Ă€r att Sverige – Polen spelas samtidigt. Men det svenska laget fĂ„r hoppas pĂ„ ett oavgjort resultat. SĂ„ lĂ€nge Sverige tar poĂ€ng mot Polen innebĂ€r det i sĂ„ fall att Sverige Ă€r gruppetta.

Men mycket talar för att Spanien grejar det hÀr. Skulle de inte klara av att vinna en enda match i turneringen, trots fördel av hemmaplan och relativt svaga motstÄndare, Àr det ett fiasko utan dess like. Det Àr svÄrt att se Spanien inte fÄ utdelning mot ett betydligt svagare försvar Àn vad som varit fallet mot Sverige och Polen. Samtidigt Àr det spanska laget lÄngt ifrÄn vad vi sett tidigare upplagor av Spanien vara.

Erbjudande pÄ matchen

Du som vill oddsa pÄ matchen med extra pengar kan vÀlja att ta emot en vÀlkomstbonus hos Betsson. Den ligger pÄ 100 kronor och kommer helt utan omsÀttningskrav. Det betyder att nÀr du satsat bonusen en gÄng kommer du att ha möjlighet att ta ut eventuella vinster pÄ direkten. För att ta emot erbjudandet gÀller det att du inte varit medlem tidigare hos Betsson.