Ryssland vs Danmark

Euro 2020 21 juni 2021 - 21:00
Parken Stadium

Detaljer

Datum Tid League
21 juni 2021 21:00 Euro 2020

Förhandsgranska

Speltips Ryssland – Danmark

Ryssland mÄ stÄ som hemmalag inför den sista gruppspelsmatchen i grupp B men matchen spelas pÄ Parken i Köpenhamn. Danmark stÄr pÄ noll poÀng inför den avslutande matchen mot Ryssland och behöver dÀrför tre poÀng om hoppet om slutspel ska rÀcka för att ta sig vidare. För Ryssland innebÀr segern mot Finland att oavgjort rÀcker för att ta sig vidare men sÄ bra som Danmark spelade mot Belgien tror vi det ryska laget kan fÄ det tufft att fÄ med sig nÄgot frÄn matchen mot Danmark.

Speltips 1 Ryssland vs Danmark

I stora delar av matchen mot Belgien var Danmark riktigt bra och inför turneringen var de strÄlande. Incidenten med Eriksen gjorde att laget inte klarade av att ladda om mot Finland vilket Àr helt förstÄeligt. Men förutsÀttningarna Àr som de Àr och Danmark behöver vinna mot Ryssland om drömmen om Ättondelsfinal ska finnas kvar.

Med tanke pÄ att Danmark förtjÀnade oavgjort mot vÀrldsettan Belgien och har ett otroligt talangfullt lag tror vi de lyckas vinna mot Ryssland.

Av denna anledning spelar vi Danmark som vinnare mot Ryssland i EM. Vi fÄr bÀst odds hos Betsson som erbjuder 1,64 pÄ detta spel.

SÄ Àr status hos Ryssland

Det ryska laget hade inte en chans mot Belgien i premiÀren. 0-3 och totalt utspelade var resultatet efter 90 minuter i Sankt Petersburg. I andra matchen mot Finland gick det bÀttre Àven om laget var illa ute. Finland tog ledningen men nÄgra centimeters offside gjorde att mÄlet blev bortdömt.

DÀrmed har Ryssland tre poÀng inför matchen mot Danmark. De kliver in i matchen med vetskapen att de kan spela oavgjort och dÀrmed vara sÀkra pÄ avancemang. Men det Àr lÄngt ifrÄn nÄgon enkel uppgift dÄ vi kan rÀkna med ett extremt motiverat Danmark pÄ Parken i den danska huvudstaden Köpenhamn.

Rysslands fem senaste matcher

Rysslands senaste matcher

SÄ Àr status hos Danmark

Danmarks mÀsterskap var en stor folkfest till slutet av första halvlek mot Finland. DÄ fick storstjÀrnan Christian Eriksen hjÀrtstillestÄnd och Parken blev lÀskigt tyst. Eriksen kunde föras till sjukhus levande och har stabiliserats. Men Danmark lyckades inte hitta fokus mot Finland vilket Àr förstÄeligt och det blev förlust mot 0-1.

 

Mot Belgien sÄg det betydligt bÀttre ut och laget gjorde en strÄlande insats. Man tog ocksÄ ledningen genom Poulsen redan i andra minuten. Men en viss Kevin De Bruyne blev inbytt i halvtid och kunde först spela fram till Thorgan Hazard och sedan avgöra i matchminut 70 framspelad av den andra Hazard-brodern. Nu behöver Danmark en vinst och vi hoppas vÄra danska bröder klarar av att smÀlla till Ryssland ordentligt.

Danmarks fem senaste matcher

danmark senaste matcherna

Tankar inför Finland vs Ryssland

Danmarks EM har inte handlat sÀrskilt mycket om det sportsliga tack vare incidenten med Christian Eriksen i första matchen. Det som skulle bli en rejÀl fest pÄ hemmaplan har istÀllet blivit nÄgot annat. Mot Belgien stod Danmark för en gedigen insats och matchens första 30 minuter var man faktiskt totalt dominanta.

 

Förhoppningsvis kan Danmark visa samma fina spel och dÀrmed köra över ryssarna ordentligt. I sÄ fall skulle Ryssland förmodligen sluta sist i gruppen vilket kan bana för att sÄvÀl Danmark och Finland gÄr till slutspel.

Speltips 2 – Ryssland vs Danmark

Vi tror att Danmark kommer gÄ pÄ knock och vinna det hÀr ganska komfortabelt. De förtjÀnade mer mot Belgien och var en ribbtrÀff frÄn att fixa ett oavgjort resultat mot nationen som Àr rankade etta i vÀrlden. Nu spelar de den tredje matchen pÄ hemmaplan och vill sÀkerligen ge fansen en seger och nÄgot positivt att minnas istÀllet för dessa hemskheter som varit fallet hittills.

Vi tror att Danmark kan bjuda pÄ en rejÀl mÄlfest och fÄ en urladdning.

Erbjudande pÄ matchen

Vill du fĂ„ mer pengar att spela för i matchen mellan Ryssland – Danmark Ă€r en oddsbonus en utmĂ€rkt vĂ€g att gĂ„. DĂ„ fĂ„r du mer pengar att spela för och kan anvĂ€nda din bonus till att spela pĂ„ matchen mellan Ryssland – Danmark. Det ger en hĂ€rlig upplevelse och en trevlig start. 100 kronor Ă€r det som erbjuds frĂ„n Betsson vilket Ă€r maxnivĂ„n för en oddsbonus just nu under restriktionerna. Du kan ta emot bonusen som ny kund sĂ„ lĂ€nge du inte varit medlem förr. Det kommer att ge dig en flygande start pĂ„ Ă€ventyret hos Betsson.

SÄ tittar du pÄ matchen

Det Ă€r C More / TV4 som har rĂ€ttigheterna inför matchen mellan Ryssland – Danmark. Är du sugen pĂ„ att streama den spĂ€nnande matchen Ă€r det C Mores app som gĂ€ller. Du kan ocksĂ„ se matchen utan kostnad hos TV4 men fĂ„r rĂ€kna med en hel del reklam. Det Ă€r C More/TV4 som tillsammans med SVT har rĂ€ttigheterna att visa hela mĂ€sterskapet.

Ryssland_Danmark speltips