Portugal vs Tyskland

Euro 2020 19 juni 2021 - 18:00
Allianz Arena

Detaljer

Datum Tid League
19 juni 2021 18:00 Euro 2020

Förhandsgranska

Portugal_Tyskland EM 2020

Speltips Portugal vs Tyskland

Det är dags för ett högintressant möte mellan Portugal och Tyskland. Båda lagen hoppas kunna ta seger men det är av olika anledningar. Tyskland är något pressade efter förlusten mot Frankrike. Portugal kommer från en seger mot Ungern med 3-0 även om det satt långt inne då första målet inte kom förrän i matchminut 82. Nu återstår det att se hur det går mellan de två skickliga lagen. Blir det Tyskland som vänder sin negativa trend eller blir det Portugal som fortsätter på inslagen väg?

 

Så är status hos Portugal

Portugal är skrivet som hemmalag men alla vet att det är Tyskland som har hemmaplansfördel. Matchen spelas ju på Allianz Arena i München. Portugal har inte vunnit mot Tyskland sedan år 2000. Men nu finns det goda möjligheter tack vare den makalösa offensiv det portugisiska laget sitter på.

 

Med Bruno Fernandes, Bernardo Silva och Cristiano Ronaldo kan vad som helst hända och även om det tog tid att avgöra mot Ungern var det egentligen inget snack. Nu väntar betydligt tuffare motstånd och det krävs något extra för att vinna mot Tyskland på bortaplan.

 

Portugals fem senaste matcher

Ungern 3-0

Israel 4-0

Spanien 0-0

Luxemburg  3-1

Serbien 2-2

 

Så är status hos Tyskland

Det tyska landslaget var starkt ifrågasatta inför turneringen. Joachim Löw gör sitt sista mästerskap och det har varit en hel del brasklappar som 0-6 mot Spanien och 1-2 hemma mot Nordmakedonien. Men Tyskland brukar steppa upp när det gäller mästerskap men fick tuffast motstånd i premiären då man mötte världsmästaren Frankrike.

 

Efter att Mats Hummels olyckligt gjort självmål lyckades Tyskland inte skapa tillräckligt för att vinna och det blev förlust med 0-1. En förlust mot Portugal vore därför ödesdigert för nationen som hade hoppats på ett framgångsrikt mästerskap. Men en seger däremot gör att laget har bra förutsättningar att få sex poäng och garanterat nå åttondelsfinalen.

 

Tysklands fem senaste matcher

Frankrike 0-1

Lettland 7-1

Danmark 1-1

Nordmakedonien 1-2

Rumänien 1-0

Speltips 1 – Portugal vs Tyskland

Det kommer att bli tätt och jämnt mellan två skickliga lag. Det Portugal saknar i defensiven kompletterar de med råge i offensiven. Ronaldo visade att gammal är äldst mot Ungern med sina två mål och vi slutar aldrig förvånas över hur otrolig han är. Han brukar kliva fram när det betyder som mest och vi tror han gör det mot Tyskland också.

 

Med detta i åtanke tror vi att han kommer att få in minst ett mål på Allianz Arena från den gode Ronaldo.

Vi spelar Cristiano Ronaldo som målskytt till oddset 5,60 hos Betsson.

Tankar inför matchen

Det kommer att bli jämnt och tätt mellan lagen men det kan ändå bjudas på en hel del mål i det spännande mötet. Med tanke på hur mycket som står på spel tror vi att det kan bli mycket känslor och det lär viftas med en del ostskivor. Men med tanke på de offensiva kvaliteterna som finns i laget tror vi ändå på en målrik match.

Lagen möttes senast i VM 2014 när Tyskland vann med 4-0. Tyskarna vann också mot Portugal i EM 2012, EM 2008 och VM 2006. Portugal får gå tillbaka till EM 200 för att hitta en seger när Nuno Gomes och grabbarna lirade. Kan de bryta den negativa trenden och ta tre poäng?

Speltips 2 – Portugal vs Tyskland

Vi tror på en mycket jämn tillställning men att det kan bli en del mål i matchen. Båda lagen har sina styrkor i offensiven och det borde tala för en hel del mål. Visst höll Portugal nollan men det var Ungern man mötte. Tyskland ställdes mot världsmästaren och det är svårt att dra för stora slutsatser av den matchen.

Vi tror att det kan bli en hel del mål mellan lagen. Med spelare som Fernandes, Havertz, Ronaldo och flera andra borde det kunna rassla i nätet några gånger.

Vi spelar  över 2,5 mål till oddset 2,06 hos Betsson.

Erbjudande på matchen

Den som vill ha ett erbjudande på matchen mellan Portugal – Tyskland kan ta emot Betssons välkomstbonus för odds. Fördelen är att oddserbjudandet kommer helt utan omsättningskrav. Därmed kan du så fort du spelat för din bonus ta ut vinsterna på direkten. Eftersom oddsen på matchen är väldigt höga kan det vara värt att ta emot ett bonuserbjudande. Du får 100 kronor mer att lägga på ditt bet. Använd bonusen till att spela på matchen mellan Portugal – Tyskland.

Så tittar du på matchen

C More och TV4 är det som har rättigheterna att visa matchen mellan Portugal – Tyskland. Du som vill streama matchen behöver C Mor-app men odum een har klassiska tv-kanaler på din tablåtv är det TV4. Räkna då med reklam i mängder, vill du se matchen reklamfritt är det C More-appen som gäller. Det är C More/TV4 som delar rättigheterna tillsammans med SVT hela mästerskapet. I EM-ligan hittar vi profiler som Gusten Dahlin och Olof Lundh.

Portugal_Tyskland EM 2020