Nederländerna – Tjeckien

Euro 2020 24 juni 2021 - 14:17
Puskás Aréna

Detaljer

Datum Tid League Säsong
24 juni 2021 14:17 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

Spela på Nederländerna - Tjeckien hos Betson

Nederländerna-Tjeckien åttondelsfinal em 2020

Nederländerna – Tjeckien

Nederländerna – Tjeckien blir en av de åttondelsfinalerna som den neutrala åskådaren kanske inte jublar högt inför men det blir en intressant match på flera plan. Matchen spelas i Budapest, Ungern och därmed kan vi räkna med fullsatta läktare. Nederländerna är klara favoriter och så länge de inte står för en plattmatch bör de kunna ta sig vidare mot Tjeckien.

Speltips 1 Nederländerna – Tjeckien

Nederländerna må ha haft en enkel grupp men de har ändå övertygat. Visst har Tjeckien också gjort det bra, annars hade de inte slutat tvåa i gruppen. Men matchen i Budapest kommer domineras av Nederländerna som har utmärkta chanser att nå långt i turneringen om man tittar på den seedning som råder i detta EM.

Tjeckien spelade jämnt mot England och tog poäng av Kroatien. Ändå har vi svårt att se de vinna en åttondelsfinal mot Nederländerna som gått rent än så länge i turneringen.

Av denna anledning väljer vi att spela Nederländerna som segrare och får oddset 1,67 hos Betsson.

Lägg spelet på Nederländerna till oddset 1.67 hos Betsson

Så är status hos Nederländerna

Nederländerna har haft en generationsväxling sedan laget missade VM 2018. Det har gått vägen och nu i EM har man imponerat i gruppspelet. Visst har det nederländska landslaget spelat på hemmaplan i samtliga gruppspelsmatcher och mött Ukraina, Österrike och Nordmakedonien. Men nio poäng är bra och laget ser ut att ha något på gång.

Nederländerna vet att vägen till semifinal ligger väldigt öppen. Tjeckien väntar i åttondelsfinalen och vinnaren mellan Wales – Danmark i en kvartsfinal. Långt ifrån några omöjliga uppgifter. Men först ska Tjeckien besegras om det ska bli vidare spel i turneringen.

Nederländernas 6 senaste matcher

Nederländerna senaste matcher

Så är status hos Tjeckien

Tjeckien är garanterat nöjda med att ha hamnat tvåa i en grupp med England, Kroatien och Skottland. Laget inledde med att vinna mot just Skottland med 2-0 och det var en match som man spelade med stor frenesi. Därefter väntade Kroatien och Tjeckien tog ledningen genom straff i slutet av första halvlek. Men Kroatien skulle kvittera men 1-1 är ett resultat Tjeckien inte har något emot.

I sista gruppspelsmatchen mot England blev det förlust för Tjeckien som slutade trea i gruppen på färre gjorda mål än Kroatien. Men en andraplats hade inneburit Spanien i åttondelsfinal så laget har nog inte allt för mycket emot att det är Nederländerna som är motståndet istället. Men Tjeckien kliver in i matchen som klara underdogs.

Tjeckiens 6 senaste matcher

tjeckien sex senaste matcher

Speltips 2: Nederländerna – Tjeckien

Såväl Nederländerna som Tjeckien har varit involverade i en hel del mål detta europamästerskap. Nederländerna gjorde åtta mål i gruppspelet och släppte in två mål mot Ukraina. Tjeckien har varit involverade i mer målsnåla matcher då samtliga matcher för laget slutat i under 2,5 mål. Men i denna match tror vi att det kan bli en del mål.

Nederländerna kommer att gå för segern och det är inte förvånande med en liknande matchbild som den mot Ukraina. Den matchen slutade med 3-2-seger för Nederländerna som brukar ha en stark offensiv men inte lika stabilt defensivt. Nu finns där visserligen bättre försvarare än på många år men vi tror ändå det kan bli något mål bakåt men framförallt en hel del mål framåt.

Därför spelar vi över 2,5 mål och får oddset 1,90 hos Betsson.

Spela på över 2.5 mål till EM oddset 1.9 hos Betsson

Övriga tankar inför matchen: Nederländerna – Tjeckien

Vi tror på en ganska försiktig match i början men som kommer ta sig ju längre matchen går. Det är två skickliga lag men Nederländerna är favoriter av en anledning. De har ett starkare lag än sin motståndare och har också övertygat mer under detta slutspel än vad Tjeckien gjort. Därför är det mycket som tyder på att Nederländerna fixar det här. Men man får se upp då man förlorade båda matcherna mot Tjeckien i kvalet till EM 2016.

Erbjudanden på Nederländerna – Tjeckien

Är du ny kund hos Betsson kan du ta emot ett fantastiskt välkomsterbjudande. Alla nya kunder har nämligen möjligheten att ta emot en välkomstbonus för odds. Denna ligger på 100 kronor och kommer utan krav på omsättning. Det betyder att efter du spelat för bonusen en gång är alla pengar uttagbara. Du får inte ha varit medlem tidigare hos spelbolaget för att kunna ta emot oddsbonusen. För fullständiga regler och villkor besök Betsson.

Så streamar du matchen

Det är SVT som har rättigheterna till åttondelsfinalen mellan Nederländerna och Tjeckien. Tillsammans med C More/TV4 är det SVT som rattar hela mästerskapet. André Pops och hans lärjungar guidar oss igenom hela EM-festen och matchen mellan Nederländerna och Tjeckien kan bli något extra om båda lagen bjuder till. SVT har fått mycket positiv feedback för deras studio hittills under mästerskapet och de kommer säkerligen producera Nederländerna – Tjeckien med samma övertygelse. Vill du streama matchen är det SVT Play som gäller.

Nederländerna-Tjeckien åttondelsfinal em 2020