Italien – England

VS
Wembley Stadium

England

Euro 2020 11 juli 2021 - 21:00
Wembley Stadium

Detaljer

Datum Tid League Säsong
11 juli 2021 21:00 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

Lägg spelet Italien - England hos Betsson

Final-Fotbolls-EM-2020 speltips Italien - england

Italien – England➤Fotbolls EM-final 2020 ➤ Speltips➤EM oddsbonus

Efter en månads fotboll är det nu dags för EM-final 2020 och det blir ett högintressant möte mellan Italien – England. Det ena laget har spelat en bländande fotboll och förtjänar att vara i finalen. England i sin tur hade domaren och VAR-rummet med sig i semifinalen och tog sig vidare på en tveksam straff. Hur som helst kommer det att bli en högdramatisk tillställning där Europamästaren ska utses. Vilka blir det som gör sig själv odödliga genom att EM-guld? Läs vidare för att få Speltips Italien – England, status och form mellan lagen samt hur du kan hämta din oddsbonus som du kan använda på Italien – England för att förhöja din spelupplevelse.

Speltips Italien – England 🅽🆁𝟏

Det har varit en lång turnering där vi har fått se de mest stjärnspäckade landslagen falla bort en efter en. Nu återstår det endast en match och det är finalen mellan Italien och England. Frågan är vem av de som kammar hem pokalen? Italien har spelat den roligaste fotbollen och har ett bättre grundspel. Men England har fördel av hemmaplan och därför kan det mycket väl bli en otroligt jämn match.

Blir det straffar i EM finalen 2020 – Italien – England?

Båda lagen tog sig vidare efter förlängning respektive straffar i semifinalen. Det kan mycket väl krävas förlängning för att skilja lagen åt även i finalen. De två senaste matcherna mellan lagen har slutat oavgjort och de elva senaste har maximalt inneburit uddamålsseger. Vi får backa tillbaka bandet till 1977 för att hitta en seger med fler än ett mål åt ett av lagen. Därför tror vi att det återigen blir jämnt i matchen Italien – England.

Vårt speltips Italien – England: vi väljer att spela oavgjort under ordinarie tid. Betsson erbjuder oddset 3,00 på spelet.

Spela vårt speltips Italien - England oavgjort hos Betsson

Så är status hos Italien 🇮🇹

Italien har varit hela mästerskapets stora positiva överraskning. Inte många hade trott att laget skulle gå långt i turneringen men de har spelat en otroligt fin fotboll. Från premiären mot Turkiet till finalen har laget imponerat med bra prestationer i varje match. Det är endast åttondelsfinalen mot Österrike som blev onödigt spännande för det italienska landslaget.

Roberto Mancini har gjort underverk med detta italienska landslag och att få kröna mästerskapet med en seger i finalen vore pricken över i:et. Men det blir ingen enkel match då det är hemmanationen England som står för motståndet. Men självförtroendet lär vara högt i laget som har en bra mix av rutinerat och ungt.

Italiens sex senaste matcher

Här har vi samlat Italien sex senaste matcher under EM 2020 som har tagit laget hela vägen fram  till EM finalen mot England. När vi bygger vårt speltips Italien – England så har vi med gamla resultat som en aspekt som vi baserar speltipsen på.

resultat Italien sex senaste matcherna

Italien formation em final

Speltips Italien – England 🡆 🅽🆁 2

Även om man alltid hoppas på målrika matcher är det svårt att se det inträffa i finalen. Båda semifinalerna slutade 1-1 under ordinarie tid och med tanke på hur få mål lagen släppt in i turneringen känns det inte som det kommer att bli någon direkt målfest. England släppte in sitt första mål i turneringen mot Danmark i semifinalen och har därmed släppt in totalt 1 mål på sex matcher i EM 2020.

Italien i sin tur gick igenom gruppspelet utan att släppa in mål. Därefter har de släppt in ett mål per match i slutspelet. I en final kommer det vara mycket nerver och det är svårt att se att det skulle bli särskilt många mål i detta möte.

Vårt speltips Italien – England EM final 2020: vi väljer att spela under 2,5 mål och får oddset 1,53 hos Betsson.

Speltips läggs på under 2,5 mål hos Betsson

Så är status hos England 🇬🇧

England har växt in i denna turneringen och släppte för första gången under EM in ett mål i semifinalen mot Danmark. Det engelska landslaget under Gareth Southgate har tagit sig till semifinal i VM 2018 i Ryssland och till final i EM 2020. Fördelen av hemmaplan har spelat in men ingen kan anklaga England för att inte förtjäna att vara i finalen.

Efter ett knackigt gruppspel där de ändå inte släppte in mål och samtidigt tog sju poäng har man imponerat mer i slutspelet. 2-0 mot Tyskland i åttondelsfinalen följdes upp av 4-0 mot Ukraina i kvartsfinalen. I semifinalen mot Danmark krävdes det förlängning och även om straffen som avgjorde är högst tveksam, var England det bättre laget i förlängningen. Nu återstår det att se om man kan göra likadant i finalen.

Englands sex senaste matcher

Hur har Englands resa sett ut till fotbolls EM finalen 2020. Här har vi ett lag som bara släppt in ett mål under hela EM, och det var mot Danmark i Semifinalen.Läser du v vårt speltips Italien – England så kommer du se att det ena speltipset  består av under 2.5 mål, och det baserar vi på bland annat att England bara släppt in ett mål.

Englands sex senaste matcher

England laguppställning em final 2020

Övriga tankar inför Italien – England

Vi tror det kan bli riktigt spännande när Italien – England drabbar samman på Wembley. Italien har varit det bättre laget under hela EM turneringen men England har fördel av hemmaplan vilket inte kan underskattas,speciellt när det kommer vara runt 60.000 engelska fans som kommer sjunga och heja fram sitt lag. Det kommer också sätta en extra press på domarna vilket vi såg i semifinalen mot Danmark och mot Tyskland. Även om England var det bättre laget tog de sig till final på en billig straff.

Erbjudande inför matchen

För dig som vill ha extra pengar att spela för på finalen av Fotbolls-EM rekommenderar vi Betssons välkomstbonus. Alla nya kunder som inte varit medlemmar förr kan ta emot 100 kronor i oddsbonus. Det bästa med bonusen är att den kommer helt utan omsättningskrav. Så länge du satsar bonusbeloppet en gång kan du ta ut alla vinster på direkten efteråt. Det ger en betydligt större frihet för dig som spelare när du slipper ha pengarna låsta till jobbiga omsättningskrav. För fullständiga regler och villkor kan du besöka Betsson. Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill lägga ett bett hos Betsson, kanske med hjälp av ett av våra speltips Italien – England. På detta sätt har du chans att vinna lite extra.

Så streamar du matchen 📺

Fotbolls EM finalen 2020 kommer att visas av C More/TV4. Det har varit mycket diskussioner under detta mästerskap angående vilka som presterat bäst, men när vi summerar är det nog SVT som kan se tillbaka och minnas att man gjorde bäst ifrån sig. Men det är C More och TV4 som har äran att visa finalen och det återstår att se om de kan göra en bra sändning inför, under och efter matchen. Vill du streama matchen kan du göra det gratis med reklam i TV4 Play. Annars finns det också möjlighet att köpa C More och titta på matchen utan reklam.

speltips Italien England Fotbolls EM Final 2020