Frankrike vs Schweiz

Euro 2020 24 juni 2021 - 14:30
Arena Nationala

Detaljer

Datum Tid League Säsong
24 juni 2021 14:30 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

Spela på Frankrike - Schweiz hos Betsson

speltips Frankrike-Schweiz

Frankrike – Schweiz med speltips & oddsbonus

Den regerande världsmästaren Frankrike ska spela åttondelsfinal i EM mot Schweiz och spelplatsen är Bukarest, Rumäniens huvudstad. Frankrike kliver in i matchen som enorma favoriter och allt än en seger för fransmännen vore minst sagt förvånande med tanke på det spelarmaterial Frankrike har att förfoga över. Pogba har varit lysande och Mbappe har börjat komma igång precis som Karim Benzema. Lägg till Kanté på mitten och det är inte konstigt att Frankrike är en av de stora favoriterna att vinna turneringen. Här kommer du kunna läsa om lagens form, status, senaste matcher, samt 2 speltips Frankrike – Schweiz och hur du kan ta del av en oddsbonus till matchen, häng med!

Speltips Frankrike – Schweiz NR1

För spänningens skull kan man hoppas att Schweiz klarar av att hålla jämnt mot Frankrike men det är inte mycket som talar för detta. Den regerande världsmästaren har kanske inte övertygat allt för mycket i gruppspelet. Men vi vet hur starka Frankrike är när de börjar komma igång. Nationen är kända för att växa in i turneringar och om så är fallet även under EM 2020 kommer de att bli direkt livsfarliga.

Matchen mot Schweiz bör inte bli några problem för Deschamps och hans manskap. Även om Schweiz kan hota är det svårt att se de lyckas välta en nation av Frankrikes kaliber. Vi tror Frankrike avgör detta under ordinarie tid.

Speltipset läggs på Frankrike hos Betsafe

Så är status hos Frankrike

Den regerande världsmästaren Frankrike kanske inte har imponerat allt för mycket spelmässigt under detta EM 2020  hittills. Men att man vinner “Dödens Grupp” utan att prestera på topp säger en hel del om vilken nivå det finns i det här franska landslaget. Premiären mot Tyskland vanns med 1-0 och sedan blev det kryss mot både Ungern och Portugal.

Men fem poäng räckte för att vinna gruppen och därmed väntar en grupptrea i form av Schweiz i åttondelsfinal. Om Frankrike inte har en riktigt svag dag är det svårt att se hur de ska misslyckas att ta sig till kvartsfinal.

Spela på Frankrike som vinnare

Frankrikes sex senaste matcher

frankrike senaste sex matcher

Så är status hos Schweiz

Schweiz nådde åttondelsfinal i VM 2018 och var favoriter att sluta tvåa bakom Italien i grupp A. Men tack vare sämre målskillnad än Wales, en motståndare man var totalt överlägsen mot men ändå bara fick 1-1, blev det istället en tredje plats i gruppen. Schweiz hade nog hellre mött Danmark än Frankrike i en åttondelsfinal och nu tyder mycket på att det tar stopp i åttondelsfinalen igen i ett mästerskap.

Premiären mot Wales slutade alltså 1-1 trots stort spelmässigt övertag. Detsamma går inte att säga om matchen mot Italien där Schweiz blev totalt utspelade och förlorade med 0-3. I sista matchen mot Turkiet var Schweiz numret för stort och kunde komfortabelt vinna med 3-1 efter bland annat två mål av Shaqiri. Just Shaqiri blir en nyckel om laget ska kunna hota Frankrike.

Schweiz sex senaste matcher

Schweiz sex senaste matcher

Speltips Frankrike – Schweiz Nr2

Inför turneringen var en av de stora rubrikerna att Karim Benzema är tillbaka i det franska landslaget efter sex års frånvaro. Han har imponerat under EM hittills. Mot Portugal hittade han också nätet två gånger när han stod för båda målen i 2-2-matchen men även mot Tyskland och Ungern imponerade han spelmässigt. Nu tror vi kan ha en viktig roll även mot Schweiz.

Det finns många i Frankrike som kan göra mål som Kylian Mbappe och Antoine Griezmann. Men Griezmann är något tveksam till matchen mot Schweiz och då tror vi Benzema kliver fram istället.

Spela spel tipset Karim Benzema målskytt hos Nordicbet

Övriga tankar inför matchen Frankrike – Schweiz

Schweiz klarade visserligen 0-0 mot Frankrike i EM 2016 men det har inte blivit seger för Schweiz under något möte när lagen ställts mot varandra. Att alplandet skulle bryta trenden nu håller vi inte som särskilt sannolikt. Inte med tanke på hur det sett ut hittills under turneringen. Frankrike har visserligen tappat poäng mot Ungern och Portugal men vann ändå Dödens Grupp. Schweiz slutade trea i turneringens kanske enklaste grupp. Det utöver allt annat talar för att Frankrike vinner det här ganska komfortabelt och därav har vi valt att lägga våra speltips Frankrike- Schweiz till Franks fördel. Här nedan kan du se inbördes möten mellan Frankrike- Schweiz från 1982 tills dagens datum.

Frankrike-Schweiz möten

Erbjudanden på Frankrike – Schweiz

Har du inte tidigare varit medlem hos Nordicbet kan vi varmt rekommendera dig att bli det idag. Då får du nämligen ta emot 100 kronor i bonus vilket ger dig en härlig start på ditt äventyr hos spelbolaget. Bonusen är perfekt för dig som vill oddsa på Frankrike – Schweiz. I tillägg finns det inga omsättningskrav på erbjudandet. Det betyder att du efter att ha satsat bonusen en gång kan ta ut alla vinster. Så här har du ett utmärkt läge att prova något av våra speltips Frankrike – Schweiz.

Så streamar du Frankrike – Schweiz

Det är C More och TV4 som har rättigheterna att visa matchen mellan Frankrike – Schweiz. Därmed är det Gusten Dahlin och gänget som tar oss igenom denna intressanta match. För dig som vill streama matchen behöver du ha ett konto hos TV4 Play eller C More. Det är det sistnämnda som låter dig titta utan reklam. Tillsammans med SVT har C More och TV4 rättigheterna att visa hela fotbolls-EM. Förhoppningsvis blir matchen mellan Frankrike – Schweiz minnesvärd.

2 Speltips Frankrike- Schweiz EM 2020