England vs Tyskland

Wembley Stadium

England

VS
Euro 2020 24 juni 2021 - 14:34
Wembley Stadium

Detaljer

Datum Tid League Säsong
24 juni 2021 14:34 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

Lägg spelet på Tyskland till EM oddset 2.85 hos Betsson

England vs Tyskland åttondelsfinal EM 2020

England – Tyskland – Åttondelsfinal EM 2020

Vilket möte vi har att se fram emot i åttondelsfinalerna av detta EM-slutspel. Ett av fotbollens största rivalmöte genom historien väntar återigen när England och Tyskland drabbar samman på Wembley i London. Senast lagen möttes i en tävlingsmatch var i VM 2010. Den gången vann Tyskland med 4-1. Sedan dess har lagen endast mötts i träningsmatcher. Räkna med att världen sitter fastklistrad framför tv-apparaterna när denna match ska avgöras.

Speltips 1 – England vs Tyskland

England är något av favoriter i matchen och att matchen spelas på Wembley är säkert en av anledningen till detta. Men Tyskland är Tyskland och de kan mycket väl vinna hela EM nu efter att ha tagit sig vidare. England har visserligen haft ett starkt försvar men så mycket har de inte imponerat.

Även om England är favoriter är det livsfarligt att underskatta Tyskland. Visst har de bara nått sin fulla potential under en halvtimme hittills under EM men då visade man också vilken höjd som finns och svarade för fyra mål mot självaste Portugal. Matchen England vs Tyskland kommer som vanligt bli extremt jämn men Tyskland kommer ta det sista snåret och ta sig vidare  i fotbolls em 2020.

Vi tror att Tyskland kan vinna matchen mot England vilket vi spelar till oddset 2,85 hos Betsson.

Spela Tysk seger till EM oddset 2.85 hos Betsson

Så är status hos England

England har inte imponerat som vi önskat under detta EM-slutspel. Visst vann de sin grupp efter att ha tagit sju poäng och släppt in noll mål, men endast två mål framåt är inte särskilt imponerande med tanke på den offensiva kvalité som finns i laget. Raheem Sterling har gjort båda målen för England men andra spelare måste kliva fram om de ska besegra Tyskland.

England har fördelen att de spelar matchen på Wembley. Faktum är att England är den enda nation som har fördel av hemmaplan i åttondelsfinalen. Men turneringen kan mycket väl ta slut här för England då det är en mardrömsmotståndare som väntar.

Englands sex senaste matcher

englands 6 senaste matcher

Så är status hos Tyskland

Joachim Löw går in i varje landskamp med vetskapen att det kan vara hans sista som förbundskapten. Tysklands mästerskap hittills har varit något märkligt. I premiären mot Frankrike gjorde man en solid insats men föll med 0-1 efter självmål av Mats Hummels. I andra matchen mot Portugal visade Tyskland vilken kraft som finns i laget. Fyra mål framåt och seger med 4-2 visade att det ändå finns något där.

När man därför tog emot Ungern i den avgörande matchen var det många som trodde på en komfortabel seger. Men Tyskland var nära att åka ur turneringen då man hamnade i underläge två gånger om. En förlust hade inneburit att laget missade slutspel. Men nu kunde Goretzka kliva fram i matchens slutskede och skjuta in 2-2. Därmed slutade Tyskland tvåa i “Dödens Grupp”.

Tysklands fem senaste matcher

Tyskland senaste sex matcher

Speltips 2: England vs Tyskland

Vi tror det kommer att bli många mål i matchen. Även om det är två defensivt skickliga lag är det för mycket på spel för att det inte skulle bli mål. Tyskland spelar en typ av fotboll som gör att det brukar bli målrika matcher. 4-2 mot Portugal och 2-2 mot Ungern visar på detta i allra högsta grad. Visst har England varit extremt målsnåla denna turneringen men de har heller inte mött något motstånd i absolut världsklass.

Därför tror vi på många mål i denna åttondelsfinal.

Så många att vi väljer att spela över 2,5 mål till oddset 2,11 hos Betsson.

Spela över 2.5 mål till oddset 2.11 hos Betsson

Övriga tankar inför England vs Tyskland

Av alla åttondelsfinaler är det givetvis denna som kittlar lite extra. England vs Tyskland har mött varandra så många gånger att det är svårt att hålla räkningen. Samtidigt är det två av turneringens högsta potential som möts. Vi tror att Tyskland är för starka då det här engelska laget inte övertygat. Men det kan verkligen sluta hur som helst i detta möte.

England vs Tyskland 6 senaste

Som vi skrev ovan har England vs Tyskland spelats många gånger, både i vänskapsmatcher och stora turneringar som fotbolls EM.  Av de sex senaste matcherna mellan England Tyskland  har 3 vinster, England 2 och 1 oavgjort.

england vs tyskland 6 matcher

Erbjudanden på England – Tyskland

Alla nya kunder till Betsafe får en flygande start på äventyret. Har du inte varit medlem förut väntar en oddsbonus som ger det där lilla extra i spelandet. Du kan använda din oddsbonus till att spela på det spektakulära mötet mellan England – Tyskland. Bonusen ligger på 100 kronor och den kommer utan omsättningskrav. Det innebär att om du satsar din bonus en gång kommer du att kunna ta ut eventuella vinster på direkten. För fullständiga regler och villkor kring erbjudandet kan du besöka Betsafe.

Så streamar du matchen

Det är SVT som visar matchen mellan England och Tyskland. Rivalmötet har en extra krydda och SVT är nog glada att de fick denna match att sända även om Sverige spelar några timmar senare. SVT har fått mycket beröm för hur de rapporterat kring detta VM och det lär bli ännu en mäktig produktion under åttondelsfinalen. Det är SVT som tillsammans med C More har rättigheterna för att visa hela EM-slutspelet. Ska du streama matchen mellan England – Tyskland behöver du vända dig till SVT Play.