England vs Skottland

Wembley Stadium

England

VS
Euro 2020 18 juni 2021 - 21:00
Wembley Stadium

Detaljer

Datum Tid League
18 juni 2021 21:00 Euro 2020

Förhandsgranska

england vs skottland

England vs Skottland

England mot Skottland är en av de mest klassiska matcher som finns i fotbollsvärlden och nu är det äntligen dags för det tvättäkta derbyt i mästerskapssammanhang. Det är hemmalaget England som är stora favoriter och bör utan några problem kunna ta en seger. För Skottland, som vi hade hoppats betydligt mer på, hade ingen bra dag mot Tjeckien och förlorade klart med 0-2 trots spel på hemmaplan. Att de skulle kunna hota England på Wembley är inte särskilt sannolikt med tanke på hur det sett ut under premiärmatcherna.

Tankar inför England vs Skottland

Det finns en anledning till att oddsen är som de är inför mötet mellan England – Skottland. Även om England kanske inte fick någon att ramla av stolen med sin prestation lyckades de besegra VM-tvåan Kroatien. Nu väntar betydligt enklare motstånd och Southgate kan till och med rotera i truppen och ändå ha ett lag som borde kunna vinna mot Skottland utan några större problem alls.

England har så många stjärnor som kan avgöra jämfört med sin motståndare. Lägg till att de spelar hemma på Wembley och exakt allting talar för en engelsk seger. Det skotska laget såg väldigt svaga ut mot Tjeckien och det enda som talar för en skotsk skräll är att inget talar för en skotsk skräll.

EM Speltips England – Skottland

Exakt allting talar för en engelsk seger och med tanke på spelarmaterialet laget sitter på, fördelen av hemmaplan och att Skottland såg så otroligt svaga ut mot Tjeckien finns det ingenting som talar för en skräll. Samtidigt är det ett derby men det argumentet känns inte allt för relevant inför detta möte.

Det lär råda god stämning på Wembley och även om det spelmässigt inte imponerade allt för mycket mot Kroatien tror vi att England kommer att avfärda Skottland ganska enkelt.

Vi spelar Engelsk seger med asiatiskt handikapp -1,5. Vi får oddset 2,04 hos Betsson.

Så är status i England

England inledde detta EM-slutspel mot tuffaste motståndaren i gruppen; Kroatien. Gareth Southgate valde att formera hela fem mästerskapsdebutanter men det var en rutinerad spelare som visade vägen och avgjorde med matchens enda mål. Raheem Sterling har haft en tuff säsong i Man City men visade sina kvalitéer mot Kroatien genom att avgöra matchen.

Nu väntar ett hett derby mot Skottland men Gareth Southgates mannar bör inte ha några problem alls att kunna besegra det skotska laget. I premiären fick flera unga spelare förtroende när Foden, Mount och gänget fick chansen från start. Frågan är om han luftar truppen i mötet mot Skottland för att hålla truppen fräsch, eller om han kör samma elva för att avgöra tidigt. Southgate kan formera två olika elvor som bör besegra Skottland.

Så är status i Skottland

Gud vad vi hade större förhoppningar på Skottland inför detta EM-slutspel. Men efter ha förlorat klart med 0-2 i premiären ser det extremt mörkt ut för det skotska landslaget. Nu väntar matcher mot England och Kroatien och det är inget motstånd som är särskilt lätt att slå. Det skotska laget imponerade när de tog sig till EM men mot Tjeckien i premiären var det inte något vidare spel.

Med tanke på att de hade fördel av hemmaplan mot Tjeckien och nu ska åka till en tuff bortamatch mot Skottland ser det väldigt svårt ut. Skottland har inte samma kvalité som England och även om de lär ha motivationen på topp då det är deras största rivaler som väntar, tror vi inte de kommer ha en chans.

EM Speltips 2 – England vs Skottland

Även om det tog till den andra halvleken mot Skottland tror vi att England avgör tidigare den här gången. Det engelska laget kommer att sätta full fart från början och det tror vi kommer innebära att de avgör tidigt. När domaren blåser av efter 45 minuter tror vi att England kommer ha ledningen.

Vi spelar England som vinnare av första halvlek till oddset 1,83 hos Betsson.

Erbjudanden på matchen

Den som vill få en flygande start på sitt oddsäventyr kan välja att ta emot en välkomstbonus hos Betsson. Välkomstbonusen som erbjuds för sports betting ligger på 100 kronor för nya spelare. Så länge du inte varit medlem hos Betsson tidigare och inte tagit emot någon välkomstbonus från spelbolaget kan du välja att ta emot din bonus från spelbolaget. Det kommer ge dig en härlig start hos Betsson. Hämta bonusen idag för att komma igång på bästa sätt.

Så tittar du på matchen

Matchen mellan England – Skottland visas på SVT1 och SVT Play. Eftersom du betalar för Public Service i din skatt behöver du inte betala för att titta på kanalerna. Istället kan du titta gratis via mark-TV på SVT1. Men om du vill streama matchen går det också utmärkt. Då är det SVT Play som gäller. Appen finns att ladda hem där appar finns. Det är SVT och CMORE/TV4 som delar på rättigheterna i detta mästerskap.

england vs skottland