England – Danmark

Wembley Stadium

England

VS
Euro 2020 7 juli 2021 - 21:00
Wembley Stadium

Detaljer

Datum Tid League SĂ€song
7 juli 2021 21:00 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

âšœ England – Danmark➀ Speltis ➀ EM bonus

Vilka semifinaler vi har att se fram emot. VĂ„rt kĂ€ra grannland Danmark har nĂ„tt semifinal i EM och Ă€r nu en match frĂ„n finalen. Dock Ă€r det tufft motstĂ„nd som vĂ€ntar dĂ„ ingen mindre Ă€n England har gĂ„tt vidare till semifinal i en match som avgörs pĂ„ Wembley. FrĂ„gan Ă€r om Danmark kan klara av att nĂ„ finalen eller om det blir England som fĂ„r chansen att spela final pĂ„ hemmaplan. Onsdagen den 7 juli fĂ„r vi svaret. LĂ€s vidare i detta speltips  sĂ„ kommer du fĂ„ Speltips England – Danmark, tips pĂ„ hur du hĂ€mtar din oddsbonus som du kan anvĂ€nda pĂ„ matchen England -Danmark och sjĂ€lvklart fĂ„r du status pĂ„ lagen och hur deras senaste matcher slutade. Ett av lagen kommer vi fĂ„ se i Fotbolls EM final 2020 – vilket blir det? 

Speltips England – Danmark 𝐍𝐑 1

Har Danmark i sig att ta sig vidare pÄ Wembley? Det Àr verkligen ingen enkel uppgift dÄ England inte slÀppt in mÄl under hela turneringen. Samtidigt finns det kvalité i det danska laget att kunna hota. De har gjort en strÄlande turnering och verkligen vÀxt.

Faktum Àr att Danmark vann senast lagen möttes pÄ Wembley vilket var i Nations League för inte allt för lÀnge sedan. Nu finns det en chans igen att upprepa bedriften. Det vore hÀftigt med en dansk seger men det kommer att bli svÄrt. Vi tror det kommer att bli sÄ jÀmnt att det Àr svÄrt att skilja lagen Ät.

 

  • VĂ„rt speltips England – Danmark: Vi vĂ€ljer att spela oavgjort till oddset 3,75 hos Betsson.

Oddsa pÄ oavgjort pÄ England - Danmark hos Betsson

SĂ„ Ă€r status hos England 🇬🇧

England har vÀxt in i denna turneringen och ser vÀldigt farliga ut. Gruppspelet gav kanske inte direkt nÄgon wow-faktor men under slutspelet har laget kommit igÄng rejÀlt. I Ättondelsfinalen mot Tyskland stod England för en extremt solid insats defensivt. Och nÀr man sedan tog ledningen tvÄ gÄnger om var kvartsfinalen ett faktum.

Vi hade givetvis hoppats att Sverige skulle vinna mot Ukraina sÄ att vi fÄtt möta England i kvartsfinal. Men efter en usel svensk prestation tog det slut i Ättondelsfinalen. DÀrför var det istÀllet Ukraina som England fick möta i kvartsfinalen i Rom. DÀr gick England pÄ knock och kunde vinna med hela 4-0. England har fortfarande inte slÀppt in ett mÄl i turneringen men nu hoppas vi det kommer.

Englands sex senaste matcher

england sex senaste matcher

SĂ„ Ă€r status hos Danmark đŸ‡©đŸ‡°

Den danska turneringen har varit mÀrklig. Det kÀnns nÀstan som en evighet sedan premiÀren mot Finland nÀr Christian Eriksen drabbades av hjÀrtstillestÄnd. Ett chockat Danmark förlorade sedan matchen nÀr den Äterstartades. DÀrefter föll laget knappt mot Belgien med 1-2 men stod för en lysande prestation.

Sedan de tvĂ„ inledande förlusterna har Danmark gĂ„tt rent. Först vann de mot Ryssland med 4-1 och tog sig dĂ€rmed vidare som grupptvĂ„a. I Ă„ttondelsfinalen stĂ€lldes laget mot Wales och imponerade rejĂ€lt. DĂ„ vann man med 4-0 och fick Tjeckien i kvartsfinalen. Även i denna match hade Danmark kontroll Ă€ven om det blev lite vĂ€l spĂ€nnande pĂ„ slutet. Men 2-1 gör att Danmark nu Ă€r framme i semifinal i ett stort mĂ€sterskap för första gĂ„ngen sedan 1992 dĂ„ man vann EM-guld.

Danmarks fem senaste matcher

danmarks sex senaste matcher

Speltips England – Danmark 𝐍𝐑 2

Det kommer nog bli en intressant match mellan tvÄ skickliga lag. Men att det skulle bli nÄgon rejÀl mÄlfest Àr nÄgot vi hÄller som osannolikt. England har inte slÀppt in mÄl och har heller inte öst pÄ framÄt. För Danmarks del har det blivit en del mÄl men endast tvÄ inslÀppta pÄ de tre senaste matcherna under mÀsterskapet.

DÀrför tror vi inte heller att det blir nÄn vidare mÄlfest nÀr lagen nu stÀlls mot varandra. Senaste gÄngen lagen möttes slutade det 1-0 till Danmark.

 

LĂ€gg speltipset hos Betsafe

 Övriga tankar inför matchen ➀ England – Danmark

Det kanske inte blir den mest mĂ„lrika matchen mellan England – Danmark men det kommer att vara mycket kĂ€nslor och en match mellan tvĂ„ otroligt skickliga lag. Danmark har en generation som verkligen Ă€r nĂ„got extra och Gareth Southgate har lyckats leda England till semifinal i tvĂ„ mĂ€sterskap i rad.  Nu tror vi pĂ„ en jĂ€mn och mĂ„lsnĂ„l match mellan lagen. Och vi vĂ€ntar spĂ€nt pĂ„ vilket lag gör Italien sĂ€llskap i fotbolls EM 2020 final i Wembley.

speltips england - danmark spelar stats

Erbjudande pĂ„ England – Danmark 💰

För dig som vill ha extra pengar att anvĂ€nda pĂ„ semifinalen mellan England – Danmark finns det goda alternativ. En bra idĂ© Ă€r att anvĂ€nda sig av en oddsbonus frĂ„n Betsafe Spelbolaget erbjuder nĂ€mligen alla nya kunder 100 kronor i oddsbonus. Det gör att du fĂ„r möjligheten till extra pengar. Samtidigt kommer bonusen utan nĂ„gra omsĂ€ttningskrav. SĂ„ lĂ€nge du satsar din bonus en gĂ„ng Ă€r vinsterna sedan uttagbara pĂ„ direkten om ditt spel gĂ„r in. Ta emot bonusen idag om du vill för att oddsa pĂ„ den spĂ€nnande semifinalen med vĂ„rt speltips England – Danmark.

betsafe speltips England -Danmark

SĂ„ streamar semifinalen England – Danmark

Matchen mellan England – Danmark kommer att visas av SVT1 och SVT Play. Eftersom du tvingas betala för Public Service Ă€r det ingen extra kostnad att se matchen mellan England och Danmark. DĂ€rför kan du se matchen precis som vanligt som du gjort hela mĂ€sterskapet. Det Ă€r nĂ€mligen SVT och C More/TV4 som har rĂ€ttigheterna att visa EM. AndrĂ© Pops och hans experter leder sĂ€ndningen och har gjort det formidabelt under hela Em 2020.

LaguppstÀllning Danmark mot England

HÀr nedan kan ni se den förmodade Danska laguppstÀllningen som man kommer att stÀlla upp med i semifinalen mot England 7/7 21:00 frÄn Wembley.

Englands laguppstĂ€llning mot Danmark ⼞ Semifinal

Det engelska landslaget gör inga större förÀndringar efter matchen mot Ukraina, en laguppstÀllning som enligt oss fungerade vÀldigt bra i den matchen och vi tror att den mycket vÀl kommer funka i semifinalen mot Danmark. Vi ser fram emot en hungry Harry Kane som det slÀppt loss för nu i slutet av fotbolls EM 2020.