Danmark vs Belgien

Euro 2020 17 juni 2021 - 18:00
Parken Stadium

Detaljer

Datum Tid League
17 juni 2021 18:00 Euro 2020

Förhandsgranska

Danmark – Belgien

Danmark återvänder en gång till Parken i Köpenhamn efter att ha förlorat med 0-1 mot Finland i premiären. Förlusten betydde dock väldigt lite med tanke på det som inträffade precis innan halvtid. Men med Christian Eriksen stabil kommer Danmark lägga fokus på att vinna matchen. Dock ställs de mot tuffast möjliga motstånd när VM-trean Belgien kommer på besök. Ett Belgien som totalt utklassade Ryssland i sin premiär med 3-0.

Tankar inför matchen

Det kommer att bli en högintressant match mellan två skickliga lag på Parken i Köpenhamn. Frågan är hur Danmark laddat om efter den hemska kvällen i Köpenhamn. Samtidigt gäller det för det danska laget att kunna ställa om och fokusera på de två avslutande matcherna. Efter förlusten mot Finland behöver Danmark förmodligen ta poäng mot Belgien för att vara säkra på att ha det i egna händer inför matchen mot Ryssland. Förlust mot Belgien och det kan bli tufft att ta sig vidare för danskarna.

Speltips 1

Danmark kommer till spel utan sin bästa spelare men har fortfarande ett lag fyllt av talang. Men frågan är om det räcker mot ett stjärnspäckat Belgien som ser ruskigt starka ut. Belgien har inte förlorat på tio landskamper och har åtta segrar på dessa matcher.

Mot Ryssland var Belgien överlägsna från minut 1 och även om Danmark är ett bättre lag än Ryssland tror vi att Belgien klarar av att ta alla tre poängen och därmed med största sannolikhet säkra gruppsegern.

Därför spelar vi Belgien som segrare till oddset 2,10 hos Betsson.

Speltips 2

Räkna med ett taggad Danmark hela vägen till tänderna. Den olycklige premiären mot Finland gav inte laget chansen att ge sig själva rättvisa. Därför tror vi att Danmark kommer att hålla i alla fall en halvlek mot detta belgiska laget. De första 45 minuterna tror vi att Danmark håller tätt

Däremot kan det bli svårare i andra halvlek mot detta belgiska lag. Visst, de danska fansen kommer att lyfta fram sitt lag men Belgien har för mycket spets för att inte vinna över två halvlekar.

Vi spelar därför X/2, alltså att det står oavgjort i halvtid men att Belgien vinner andra halvlek och därmed matchen. Vi får oddset 5,00 hos Betsson.

Erbjudanden på Danmark – Belgien

Hos Betsson finns det ett välkomsterbjudande för alla nya kunder. Det innebär att du som ny kund får en insättningsbonus helt utan krav på omsättning. Oddsbonusen ligger på 100 kronor och erbjudandet är endast tillgängligt för nya kunder som gör en insättning på minst 100 kronor. Hämta bonusen idag när du registrerar dig för första gången hos Betsson.

Så kan du titta på matchen

Matchen mellan Danmark – Belgien kommer att visas på C More och TV4. De delar på rättigheterna under hela mästerskapet tillsammans med SVT. För dig som vill se matchen gratis är det tv-kanalen TV4 som gäller. Men du kan också streama matcherna hos C More. Då laddar du hem C More-appen som finns hos såväl App Store som Google Play.

Så är status i Danmark

Danmarks premiär mot Finland kom inte att handla om något annat än Christian Eriksens hjärtstillestånd i slutet av första halvlek. När matchen återuppstod gick det inte att känna igen det danska laget av naturliga själ. För Danmark handlade det bara om att spela av matchen och trots spelmässigt övertag och en straff lyckades man inte göra mål. Istället blev det förlust med 0-1 efter att Finlands gjort mål på sin enda chans.

Nu är frågan om de kan kanalisera de hemska upplevelserna de varit med om och spela för Eriksen. Eller är spelarna för mentalt skärrade och därmed får det svårt att omvandla upplevelsen till energi.

Danmarks fem senaste matcher

Danmark senaste matcher 1

Så är status i Belgien

I Belgien är det mesta frid och fröjd. Efter VM-bronset 2018 har den fina formen fortsatt för det belgiska landslaget. I premiären mot Ryssland lyckades man vinna med 3-0 och spela ut sin motståndare totalt. Romelu Lukaku blev stor hjälte med sina två mål och det är inte förvånande om han vinner skytteligan detta mästerskap. Nu väntar en tuffare match än den i Ryssland då det är Danmark på bortaplan som väntar. Samtidigt har Belgien betydligt bättre kvalité än sin motståndare om man tittar spelare för spelare.

Belgien är en av de absolut största favoriterna att vinna detta mästerskap. Trots att Kevin de Bruyne saknades mot Ryssland visade laget sin klass. Kan de fortsätta spela på samma nivå utan sin största stjärna kommer de bli ännu starkare när de Bruyne är tillbaka.

Belgiens fem senaste matcher

Belgien senaste matcher