Belgien – Italien

Euro 2020 2 juli 2021 - 21:00
Allianz Arena

Detaljer

Datum Tid League SĂ€song
2 juli 2021 21:00 Euro 2020 2020

Förhandsgranska

LÀgg speltipset pÄ oavgjort hos Betsson

Speltips Italien-Belgien_Kvartsfinal-EM-2020

Belgien – Italien: Kvartsfinal med speltips

Av alla kvartsfinaler Ă€r detta den som hĂ„ller bĂ€st nivĂ„, i alla fall om vi tittar pĂ„ spelarmaterialet pĂ„ förhand. Belgien har vĂ€xt in i turneringen och stod för en solid insats mot Portugal i Ă„ttondelsfinalen. Men tack vare skadorna pĂ„ Kevin de Bruyne och Eden Hazard Ă€r det inte bara guld och gröna skogar i det belgiska lĂ€gret. Italien i sin tur hade ocksĂ„ en tuff Ă„ttondelsfinal. De mötte Österrike och det krĂ€vdes förlĂ€ngning för att göra mĂ„l och vinna matchen. Men nu Ă€r Italien framme vid kvartsfinal och det ser ut att bli vĂ€ldigt intressant i matchen mot Belgien. HĂ€r kommer du fĂ„ 2 Speltips Belgien – Italien, lagens form, hur du kan streama Belgien – Italien och sist men inte minst, hur du kan förhöja din betting med en bra oddsbonus pĂ„ matchen.

Speltips Belgien – Italien Nr1

Belgien hade varit favoriter om de Bruyne och Hazard funnits tillgĂ€ngliga men tack vare bortfallen Ă€r det istĂ€llet Italien som blivit favoriter att ta sig vidare till semifinal. Matchen spelas pĂ„ Allianz Arena i MĂŒnchen och det Ă€r tvĂ„ lag som inte förlorat pĂ„ ett bra tag som stĂ€lls mot varandra.

Vi tror det kan bli sÄ jÀmnt att det kommer att krÀvas förlÀngning eller till och med straffar för att skilja lagen Ät. BÄda lagen har en otroligt vÀlorganiserad defensiv samtidigt som det finns offensiv spets. Visst Àr det tunga avbrÀck för Belgien men de har visat att de kan prestera utan sina stjÀrnor. Och Romelu Lukaku Àr trots allt kvar pÄ planen.

VĂ„rt speltips Belgien – Italien ser ut som följer: Oavgjort och det spelas till EM oddset 3.15 hos Betsson

LÀgg spelet pÄ oavgjort Belgien - Italien

SÄ Àr status i Belgien inför Spanien

Belgien har visat fin form under turneringen men skadorna skaver för belgarna. Det finns dock fortfarande mycket spets kvar och med Lukaku och lillebror Hazard finns det offensiva vapen ocksÄ. Men givetvis hade fallet varit helt annorlunda om Kevin de Bruyne funnits tillgÀnglig samt Eden Hazard.

Samtidigt finns det fortfarande kvalité. Laget har besegrat Danmark, Finland och Ryssland samt Portugal i Ättondelsfinalen. Inför turneringen var Belgien tillsammans med Frankrike och England favoriter att vinna hela turneringen. Oddsen har inte försÀmrats trots avbrÀcken

Belgiens sex senaste matcher

Hur har Beligens senaste matcher sett ut? HĂ€r nedan har vi samlat ihop lagets sex senaste matcher. NĂ€r vi lĂ€gger speltips sĂ„ Ă€r lagens form en av aspekterna vi kollar pĂ„ och samma gĂ€ller nĂ€r vi utformade vĂ„rt speltips Belgien – Italien. Det vi kollar pĂ„ Ă€r bland annat hur mĂ„nga mĂ„l laget gjort och hur mĂ„nga man slĂ€ppt in.

belgien sex senaste matcher

SÄ Àr status i Italien inför matchen mot Belgien

Det italienska landslaget var EM:s behĂ„llning de tvĂ„ första matcherna. De fullstĂ€ndigt krossade Turkiet och Schweiz och vann med 3-0 i bĂ„da matcherna. Italien har inte slĂ€ppt in mĂ„l pĂ„ tolv matcher under ordinarie tid. Första inslĂ€ppta mĂ„let sedan 14 oktober 2020 kom i förlĂ€ngningen mot Österrike nĂ€r man redan avgjort.

Italien har imponerat under turneringen men Mancini valde nÄgot överraskande att stÀlla över Locatelli i Ättondelsfinalen. Det gjorde att man inte fick de offensiva djupledslöpningarna som vi fick se i början av turneringen. Nu ÄterstÄr det att se om Mancini vÀljer Verratti igen eller testar Locatelli i en slutspelsmatch. Oavsett vilket blir Italien extremt farliga under slutspelet av detta Fotbolls EM 2020.

Italiens sex senaste matcher

Som vi nĂ€mnde ovan sĂ„ tycker vi att en viktig del nĂ€r vi gör vĂ„ra speltips Belgien – Italien Ă€r att ha koll pĂ„ de senaste matcherna. HĂ€r har vi samlat ihop Italiens sex senaste matcher inför mötet mot  Belgien.

Italien sex senaste matcher

Speltips Belgien – Italien Nr 2

NĂ€r det Ă€r en sĂ„dan hĂ€r tung och viktig slutspelsmatch mellan sĂ„ skickliga lag brukar det kunna fĂ„ motsatt effekt. IstĂ€llet för en frejdig offensiv med massor av mĂ„l blir det istĂ€llet tillknĂ€ppta tillstĂ€llningar. Nu Ă€r det dags för en riktig höjdare och Ă€ven om vi hoppas pĂ„ massor av mĂ„l Ă€r det svĂ„rt att se det intrĂ€ffa. Men det finns definitivt offensiva vapen men frĂ„gan Ă€r hur mycket utrymme de kommer att fĂ„? Vi tror det kan bli ganska mĂ„lsnĂ„lt i denna tillknĂ€ppta fotbollsmatch. Av denna anledning vĂ€ljer vi att lĂ€gga ett mĂ„lsnĂ„lt speltips Beligen – Italien.

VĂ„rt speltips Belgien – Italien: Vi spelar under 2,5 mĂ„l och fĂ„r oddset 1,57 hos Betsson.

Oddsa pÄ under 2.5 mÄl hos Betsson till bra EM Odds

Övriga tankar om matchen: Belgien – Italien

RÀkna med en intressant match mellan tvÄ extremt skickliga lag. Av alla lag som ÄterstÄr i turneringen kan detta vara de tvÄ bÀsta. Att ett av lagen ska Äka ur kÀnns dÀrför lite snopet men sÄ Àr fallet. Vi tror det kan bli mycket jÀmnt och gÄ hela vÀgen till förlÀngning och straffar. 0-0 eller 1-1 kÀnns som högst rimliga resultat mellan de tvÄ lagen. Vem blir det som nÄr semifinalen?

speltips belgien - italien spelar stats

Erbjudande pĂ„ Belgien – Italien

Alla nya kunder till Betsson fĂ„r en flygande start pĂ„ sitt Ă€ventyr. Det finns massor att upptĂ€cka för dig som spelare med odds frĂ„n hela vĂ€rlden. Har du inte varit medlem tidigare vĂ€ntar ett spĂ€nnande vĂ€lkomsterbjudande som ger dig 100 kronor extra i oddsbonus. Det bĂ€sta utav allt Ă€r att du endast behöver satsa din bonus en gĂ„ng, dĂ€refter Ă€r den uttagbar och utan omsĂ€ttningskrav. Det Ă€r ett perfekt tillfĂ€lle att ta del av Betsson EM odds boost i samband med att ta del av vĂ„rt speltips Belgien – Italien för att förhöja din spelupplevelse. DĂ€rför kan vi varmt rekommendera dig att bli medlem idag hos det omtyckta spelbolaget.

SĂ„ streamar du Belgien – Italien

Det Ă€r SVT som har rĂ€ttigheterna att visa matchen mellan Belgien – Italien. De har faktiskt gjort ett fantastiskt jobb hela turneringen med produktionerna och fĂ„tt idel beröm. Om det Ă€r nĂ„got som vunnit “tv-kampen” Ă€r det definitivt SVT jĂ€mfört med C More och TV4. Eftersom du bekostar Public Service med din skatt kostar det inget extra att titta pĂ„ SVT Play eller SVT1 som Ă€r dĂ€r matchen visas. Ska du streama matchen kan du göra det hos SVT Play.

Speltips Italien-Belgien_Kvartsfinal-EM-2020