Speltips Georgien - Sverige
Läs vår analys och speltips Georgien – Sverige där Zlatan Ibrahimovic ingår i landslagstruppen.

Matchanalys och speltips Georgien - Sverige

Sverige fortsätter sin jakt på direktkvalficiering till fotbolls-VM 2022. Matchen på torsdag mellan Georgien – Sverige är den första matchen av två i Sveriges ödesvecka. Sverige måste plocka tre poäng av Georgien för att kunna vinna Grupp B. Som ni kan läsa i vår analys och speltips, har Sverige bra chanser att vinna matchen. Vi har allt att spela för medan Georgien inte har något att spela för. När vi mötte Georgien hemma på Friends Arena i Mars såg Sverige blekt ut, men sett till formen de senaste månaderna får vi anta att Sverige plockar tre lätta poäng borta mot Georgien innan vi fortsätter kvalresan till soliga Spanien. Läs mer inför matchen i vår analys, där du också hittar två speltips Georgien – Spanien.

Kort info

  • Datum: Torsdag 11 November 2021
  • Tid: 18:00
  • Plats: Adjarabet Arena
  • Live streama matchen: TV4 och CMORE
  • Betta på matchen: Betsson

Sveriges chanser att ta sig till fotbolls-VM 2022

Sverige ligger fortfarande bra till i racet för en direktkvalficiering till fotbolls-VM 2022. Det räcker med en seger mot Georgien och ett kryss i jättematchen emot Spanien på söndag för att vinna gruppen. Förlust mot Spanien och vi får nöja oss med en plats i nästa runda av VM-kvalet till Qatar.

Vi anser att chanserna att knipa poäng från Spanien är goda. I de senaste tre mötena är vi 1-2-0 och kan nog börja klassas som ett spöke för spanjorerna.

Speltips Georgien - Sverige Under 0.5 Mål

Senast vi mötte Georgien kunde dem hålla oss till endast ett mål. De har gjort ett riktigt bra jobb försvarsmässigt på hemmaplan. Sverige kommer givetvis sätta hård press på Georgien redan från första början men risken är att det kan ta tid att få hål på Georgiens försvar. Därför tycker vi att det är bra värde på Under 0.5 mål i första halvlek till nuvarande odds, vilket leder oss till vårt första Georgien – Sverige speltips:

  • Speltips Georgien – Sverige: Under 0.5 mål i första halvlek, går att spela till 2.80 i odds hos Betsson.

Status Sveriges grupp i VM-kvalet

Speltips Georgien - Sverige
Ställningen i VM-kval grupp B

Status på Sveriges landslag

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Sveriges landslag, i och med detta har vi mer spets och bredd i anfallet. Jannes rotationer av bänken lär göra att vi får se Zlatan på planen när vi möter Georgien. Samtidigt dras vi med ett tyngre avbräck i form av Albin Ekdal som fick en avstängning efter ett andra gult kort i matchen mot Grekland senast. Ekdal har varit otroligt viktig för Sveriges centrala mittfält. Samtidigt är det positivt då han bör vara 100% för matchen mot Spanien på söndag. I matchen mot Georgien har vi fullvärdiga ersättare som kan matcha Georgiens landslag.

Sveriges form är väldigt bra, både sett till kort och längre tid. Senaste 20 matcherna har vi spelat 13-1-6. Och över de senaste sex månaderna har vi spelat 7-1-2, inklusive förlusten på straffar mot Ukraina i fotbolls-EM. Efter framgångarna i fotbolls-EM och det snöpliga avslutet i turneringen är Sveriges herrar hungriga på att få spela och visa upp sig i fotbolls-VM 2022. Vi litar på att vi kommer kriga om varje millimeter både mot Georgien och mot Spanien.

Resultat Sveriges senaste fem matcher

Speltips Georgien - Sverige
Resultat Sverige senaste fem matcher.

Status på Georgiens landslag

Georgien tog sin första vinst i sin förra VM-kvalmatch när de besegrade bottenlaget Kosovo med 1-2. Men dessa tre poäng är betydelselösa för VM-kvalet 2022 då laget inte har några chanser för att gå vidare, oavsett hur de går i de resterande matcherna. Men de har fortfarande en roll att spela, om de vinner mot Sverige på torsdag sätter det stopp för våra planer för direktkvalificering till fotbolls-VM 2022.

Georgien dras inte med några större avbräck. Den hetaste spelaren Sverige måste hålla ett öga på är Zuriko Davitashvili som gjort två av Georgiens senaste tre mål. Georgien har också ett tight försvar som kan vara svårt att penetrera.

Resultat Georgien senaste fem matcher

Speltips Georgien - Sverige
Georgien resultat senaste fem matcher.

Tidigare möten mellan lagen

Matchen i vintras var ett historiskt möte då det markerade det första mötet mellan Sverige och Georgien. Vi har således ett färskt resultat mot Georgien där vi vann med 1-0 hemma på Friends Arena.

Speltips Georgien - Sverige Rätt Resultat

Vårt andra Georgien – Sverige speltips går i samma spår som vårt första speltips. Medan vi tror att Sverige kommer vinna matchen så kan Georgiens försvar göra det svårt för oss. Oddsen för att det blir få mål i matchen ser höga ut. Troligast är att Sverige vinner med 0-2 här, men oddset på att det blir en 0-1 seger är lite för högt. Därav finns det värde på till exempel Under 1.5 eller Rätt Resultat. Vårt andra Georgien – Sverige speltips:

  • Speltips Georgien – Sverige: Rätt Resultat, 0-1 till Sverige. Det går att spela till 5.50 i odds hos Betsson.

Live streama Georgien - Sverige 11/11

Live stream på Georgien – Sverige online eller på TV. TV4 kommer att direktsända matchen på TV:n och streaming för matchen går att hitta via TV4 och CMORE. Matchen börjar 18:00 men försnacket i studion börjar tidigare. En perfekt torsdagskväll med andra ord!

Bästa Svenska spelbolag att betta Georgien - Sverige

Du kan räkna med att alla Svenska spelbolag kommer att erbjuda spelmarknader och odds på Georgien – Sverige 11/11. Några som redan har bra odds och nära på 200 spelmarknader är Betsson. Som ni kunde se i våra Georgien – Sverige speltips så har Betsson bra odds på populära marknader. Närmare inpå start förväntar vi oss att de har mer än 200 marknader tillgängligt för spel.

Förutom Betsson är de följande spelbolagen bra att betta hos.

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Hämta 100 kr i sport betting bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
2
4.6 / 5
TOTAL SCORE

100 kr extra på odds!

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
3
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i gratisspel

Sätt in 100 SEK eller mer & och få 100 SEK free-bet. Regler och villkor: 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se , spelpaus.se , Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt.
Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.
Läs fullständiga regler och villkor här

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
4
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr gratisspel på sport

6x omsättningskrav lägsta odds 1,40

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
5
4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 2,0

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor

18+ | www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller

Sammanfattning och motivering bakom speltips Georgien - Sverige

Vi tror att Sverige vinner här, laget kommer vara på tårna och kriga sig till 3 poäng. Samtidigt är Georgiens försvar väldigt bra och de har inte släppt in fler än två mål mot några topp 20 lag i sina senaste tio hemmamatcher. Vi hoppas givetvis att det blir en riktig jordskredsseger där Sverige bygger självförtroende inför matchen mot Spanien. Att Zlatan gör storartad comeback, hattrick och Alexander Isak kompletterar med två mål. Men oddsen för att det blir en målsnål match är för höga i våra ögon. Därför väljer vi att spela på Under 0.5 mål i första och 0-1 till Sverige som Rätt Resultat för matchen.