EM 2020 Spelschema

Här följer samtliga EM-matcher och spelschemat under Fotbolls-EM 2020 som spelas i 12 utvalda städer runtomi i Europa.

Fotbolls EM 2020 slutspel - trädet

fotbolls Em träd final Em 2020 2020

spelschema Italien vs england EM final 2020

Fotbolls finaldags fotbolls EM 2020 ⭐

På söndag 11/7 är det äntligen dags efter den efterlängtade EM finalen mellan Italien -England. En match vi ser väldig mycket fram emot.
Så här nära har inte England varit att kunna säga ”its coming home” men kommer det verkligen göra hända eller kommer EM spöket fram igen?

För motståndet står Italien, som spelat väldig rolig och spännande fotboll och gick igenom EM utan några större problem.

Vårt speltips Italien – England har vi precis gett ut, där vi spelar på oavgjort i fulltid hos Betsson och vem vi tror kommer lyfta bucklan, där tror vi att Italien kommer sno EM bucklan framför ögonen på närmare 60.000 Engelska fans.
Vi hoppas att du längtar lika mycket som oss på årets upplaga av Fotbolls EM 2020 Final!

Betta oavgjort Italien - england

Semifinal dags fotbolls EM 2020 ⭐

En månad har snart gått, fullt av fotboll, vi tippar att du, exakt som oss har vart bänkad framför tv:n kl 15:00, 18:00 och 21:00 för att njuta av fotboll av högsta klass.
Nu är vi redan kommit till semifinalerna i Fotbolls EM 2020 där vi såklart kommer ge dig EM speltips på.  Vi har två intressant matcher att se fram emot.
I den första möter England – Ukraina, ett lag som snöpligt slog ut Sverige och i den andra matchen ser vi guldfavoriterna Italien ta sig an Spanien.  Italien som varit ett lag som fångat folkets hjärta runt om i fotbolls världen, med en roliga, anfallsrik och stabil fotboll, där man gjort många mål fram, men hållit tätt där bak med bara 1 insläppt mål.
Spanien å andra sidan har varit väldigt nära på att åka ut, redan i gruppspelet var det osäker därefter  vann de på straffar mot Schweiz för att ta sig vidare till semifinalen.

Vårt speltips Italien – Spanien spelar vi en rak 1a på hos Betsson, då vi har svårt att se att Spanien kommer upp till deras nivå. Om du vill gardera dig så kan du välja att spela 1X.

Lägg spelet på Italien vinst mot Spanien hos Betsson

Semifinal 2 Fotbolls EM 2020 ⭐

I den andra semifinalen mellan England – Danmark ser vi fram emot en match med bra fart, många målchanser och bra spel. England som började EM 2020 lite segt har de senaste matcherna visat bättre och bättre form och äntligen har även målskyttet släppt för Harry Kane, något som man kunde se i matchen mot Ukraina då Kane var stekhet där han både gjorde mål och assist. Detta i kombination med att man spelar på hemmaplan på Wembley med, vad som sägs, 60.000 i publiken som hejar på sina Three Lions så kommer stämningen bli magisk och självklart kommer det pusha England att nå sin bästa potential.

Danmark har verkligen sett ut som att de kan nå bedriften från 1992 då de gick hela vägen och vann Em. Första matchen förlorade man snöpligt mot Finland, men det var inte det folk kommer att komma ihåg, utan vad som skedde med deras stjärna Christian Eriksen. Efter den förlusten har Danmark bara blivit bättre och bättre och är nu i en efterlängtad och välförtjänt semifinal mot England.
Denna match kommer bli jämn, där vi tror att det kommer gå till förlängning där Danmark  kommer gå vinnade ur. Vi lägger därför vårt speltips England-Danmark på dansk vinst hos Betsson.

Lägg spelet på Danmark hos Betsson

Kvartsfinal dags Fotbolls EM 2020

Åttondelsfinalerna är slut och vi ser fram emot kvartsfinalerna i fotbolls EM 2020. Tyvärr blev det ett tidigt uttåg för vårt kära svenska landslag efter en snöplig förlust mot Ukraina. Vi var så nära, men tyvärr var inte turen på vår sida, vi får hoppa på bättre lycka inför VM 2024.

Nu väntar vi tills den 2/7 kl 18:00 då den första kvartsfinalen kommer att spelas mellan Schweiz – Spanien och därefter gör två av de stora favoriterna att vinna fotbolls EM 2020 upp om att nå en semifinal, vi pratar så klart om matchen Belgien – Italien. Här  skulle vi vilja tro att det lag som vinner denna match har stor chans att vinna EM 2020.
På lördag  är det ytterligare 4 lag som gör upp om en semifinalplats. Kl 18:00 spelar grannlandet Danmark mot Tjeckien, som kommer bli en väldigt intressant historia tippar vi på och vi avstlutar 21:00 på lördag 3/7  med laget som slog ut Sverige, nämligen Ukraina som möter England.

Vilka tror vi tar sig vidare?

Vi närmar oss med stormsteg finalen i EURO 2020 och självklart så kommer vi täcka alla matcher med speltips hela vägen tills vi vet vem som vinner Fotbolls EM 2020. Vi kommer ge dig match analyser, oddsbonusar och speltips på matcherna.
Du hittar våra speltips på följande matcher genom att trycka på matcherna här nedan.

Vilka av lagen tror du tar sig vidare? Passa på att lägg ett bet på våra speltips där vi tror att följande lag går videre till semifinal i fotbolls EM 2020:

  • Spanien
  • Italien
  • Danmark
  • England

Laddar du upp ditt Betsson konto med 100 kr har du chans att, i skrivande stund, kamma hem över 1200 kr om alla matcher går in!

Fotbolls EM 2020 spelschema inför EM slutspelet

Fotbolls EM 2020 går nu i helgen den 26-27/6 in i EM slutspelet och vilka matcher vi har att se fram emot! Självklart kommer våra rekare ge EM speltips med bra EM odds på alla matcher i EM 2020 slutspelet.

Efter en extremt jämn och spännande avslutning på EM och då framför allt tänker vi på Grupp F och Grupp E, där det var verkligen fram och tillbaka. En sekunden var Ungern (!) vidare och Tyskland ute vid 2-1, med 6 minuter kvar av matchen lyckas Tyskland kvittera och knep andra platsen, medan Portugal tog tredjeplatsen och Ungern åkte ur fotbolls em 2020.

I grupp E, lyckades Sverige vinna gruppen efter en sen vinst mot Polen, som fick utgå ur årets upplaga av EM 2020 ihop med Slovakien som tyvärr inte blev en av de bästa treorna.
Nu ser vi fram emot att följa Svenska landslaget i fotbolls EM slutspelet. Tack vare en fin första plats i gruppen så får Sverige möta Ukraina  i åttondelsfinalen, en match som vi tror att Sverige kan vinna, men då måste laget, med Isak i spetsen verkligen ge allt. Vi kan inget annat än att hoppas på det bästa och Em slutspel speltipset lägger vi självklart på Svensk vinst hos Betsson.

Lägg spelet på Sverige i EURO 2020

EM 2020 Spelschema slutspelet

Som vi nämnde här ovan så sätter slutspelet i fotbolls EM 2020 igång i helgen! Oj vad vi längtar och vilka matcher vi har ett se  fram emot!  Fotbolls EM 2020 spelschemat inför slutspelet ser ut på följande vis:

Som du läser så har vi ett gäng riktigt intressant matcher i EM 2020 åttondelsfinalerna, där kanske främst England mot Tyskland, Belgien mot Portugal och Kroatien mot Spanien som sticker lite extra ut, förutom så klart Sveriges match mot Ukraina.

Stormöte direkt! England möter Tyskland

England har spelat lagom bra detta EM , vunnit sina matcher men inte så mycket mer, vem vet, de kanske väntade till  EM slutspelet innan de visar sina stykor, det visar sig nu mot Tyskland den 29/6,  ett lag som verkligen varit upp och ner i detta EM. Man börjar med en snöplig 1-0 förlust mot Frankrike för att i sin nästa match vinna med 4-2 mot Portugal, som för övrigt gjorde 2  självmål,och i den sista matchen mot Ungern, där Tyskland var storfavoriter men höll  på att förlora och var 6 minuter ifrån att åka ur Fotbolls EM 2020.

I åttondelsfinalen mot England åker tyskarna till Wembley som fått godkänt att öka publikkapaciteten upp till 60.000 personer, en match vi längtar efter, vi alla vet hur mycket historia det finns bland dessa två lag.

Belgien vs Portugal

Två av lagen som är favoriter till att vinna Fotbolls EM 2020 Beligen – Portugal gör redan upp i åttondelsfinalen.
Belgien, som vi själva tror har stor chans att vinna EM 2020, har gått som tåget i detta mästarskap, och är det laget vi tror  kommer vinna över Portugal  och ha stor chans att vinna hela europamästerkapen.

Spela på Belgisk vinst mot Portugal

Spanien möter Kroatien -ett mumsbit för många

Ytterligare en match som får oss att vattna lite extra –  Spanien möter Kroatien som gör upp på måndag 28/6 18:00. Det var stundvis inte klart vilken placering Kroatien skulle få,då Tjeckien som mötte England, höll sig undan för att komma två i gruppen och Kroatien som spelade mot Skottland vann med 3-1 och knep andraplatsen.Matchanalys och  speltips på Spanien – Kroatien hittar du här. Och vi tror att Spanien vinner denna åttondelsfinal.

Lägg spelet på Spansk vinst hos Betsson till EM oddset 1.62

Fotboll EM 2020 Grupperna

Fotbolls EM 2020 Spelschema

Läs mer om respektive grupps specifika fotbolls EM 2020 spelschema och vilka lag som gör upp om slutspels platserna i fotbolls EM 2020 genom att följa länkarna. Här kan du hitta intressant information om hur ditt favorit lag ligger till  i EM 2020.

Grupp A

PosLagPGDPts
1000
1000
1000
1000

Grupp B

PosLagPGDPts
1000
1000
1000
1000

Grupp C

PosLagPGDPts
1000
1000
1000
1000

Grupp D

PosLagPGDPts
1000
1000
1000
1000

Grupp E

PosLagPGDPts
1000
1000
1000
1000

Grupp F

PosLagPGDPts
1000
1000
1000
1000