Med EM i horisonten närmare sig turneringen som alla fotbollsfantaster ser fram emot med stormsteg. Då nätets bettingsidor vet att det kommer att bli ett oerhört hårt tryck i sommar, har de bästa redan börjat erbjuda odds och bunkra upp med extra värdefulla välkomstbonusar. Allt i hopp om att de ska bli förstahandsvalen under fotbolls EM 2020.

1
4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i bonus

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor

18+ | www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller

2
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i gratisspel

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
3
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr gratisspel på sport

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
4
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Hämta 100 kr i sport betting bonus

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
5
4.6 / 5
TOTAL SCORE

100 kr extra på odds!

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor

För oss bettingentusiaster är detta givetvis fantastiska nyheter då välkomsterbjudanden kan ge oss ett stort mervärde som ökar våra chanser till att gå med vinst. Som mål att ge dig den ultimata upplevelsen av turneringen, har vi på emguide så klart gått igenom och samlat alla de bästa sajterna med de bästa bonusarna för fotbolls EM 2020. Du finner dessa listade nedan.

Betsafe bonusHur fungerar fotbolls EM bonusarna som är listade ovan?

Dessa är alla välkomsterbjudanden som ges till spelare som skapar ett konto med sajterna för första gången. När du gör din första insättning matchas ditt insatta belopp med en viss bonussumma. Hur mycket insättningen matchas med beror på den procent som ges i bonusen; 100%, 200% eller 500%. Se nedan exempel:

 • En bonus på 100% ger dig lika mycket i bonus som ditt insatta belopp. Sätt in 100 kr och få 100 kr extra att spela med för en total spelbudget av 200 kr.
 • En bonus på 200% ger dig dubbelt så mycket i bonus som ditt insatta belopp. Sätt in 100 kr och få 200 kr extra att spela med för en total spelbudget av 300 kr.
 • En bonus på 500% ger dig fem gånger så mycket i bonus som ditt insatta belopp. Sätt in 100 kr och få 500 kr extra att spela med för en total spelbudget av 500 kr.

Det är viktigt att känna till att alla fotbolls bonusar på EM har ett maxbelopp som kan fås. Om ett erbjudande ger dig 100% upp till 1000 kr är 1000 kr detta belopp. För bonusens skull spelar det alltså ingen roll om du gör en insättning på 1000 kr, 2000 kr eller 5000 kr då du inte kan få mer än 1000 kr extra.

En annan sak som är väldigt viktig att känna till är att alla bonuserbjudanden kommer med ett så kallat omsättningskrav. Detta innebär att en viss summa pengar behöver bettas för innan den mottagna bonusen kan tas ut. Se nedanstående exempel:

 • Om mottagen bonus är 500 kr och omsättningskravet är 8 gånger behöver totalt 4000 kr bettas för (8*500).
 • Om mottagen bonus är 1000 kr och omsättningskravet är 6 gånger behöver totalt 6000 kr bettas för (6*1000).

Det är nödvändigtvis inte alla dina lagda spel som kommer att räknas mot bonusens omsättningskrav då det finns ett minimum odds som omsättningen behöver ske på. Se nedan exempel:

 • Bonusen har ett minimum odds på 1.50. Du lägger ett spel för 100 kr på odds 1.60 och ett annat för 100 kr på odds 1.30. Endast 100 kr kommer att räknas in mot bonusens omsättning.
 • Bonusen har ett minimum odds av 1.50. Du lägger ett spel för 100 kr på odds 1.60 och ett annat för 100 kr på odds 2.00. Båda spelen och totalt 200 kr kommer att räknas in mot bonusens omsättning.

Vad kännetecknar en bra fotbolls bonus för EM 2020?

Det finns många faktorer som påverkar värdet av en bonus. Vissa anses vara mer eller mindre viktiga beroende på vem man frågar. I regel är det däremot följande faktorer som kännetecknar en riktigt bra EM bonus:

 • Lågt omsättningskrav med låga minimum odds
 • Kan omsättas på både live och pre match bets
 • Ett lågt minimumkrav på insatt belopp (100 kr)
 • Hög bonusmatchning eller högt bonusbelopp
 • Kan tas del av med alla insättningsalternativ
 • Lång tidsbegränsning på omsättningskravet

Givetvis lever alla fotbolls bonusar för EM som vi har listat överst på sidan upp till dessa punkter. Se nedan för mer detaljerad information om detta:

  Betsson MrGreen LeoVegas
Välkomstbonus 100% upp till 1000 kr 100% upp till 2000 kr 100% upp till 3000 kr
Alternativ bonus 500% upp till 500 kr
Omsättningskrav 8x mottagen bonus 6x mottagen bonus 6x mottagen bonus
Minimum odds 1.50 1.40 1.80
Tidsbegränsning 60 dagar Obegränsad Obegränsad
Minsta insättning 100 kr 100 kr 100 kr
Insättningsmetoder Swish, Trustly, Visa, Skrill, Paysafe m.m. Swish, Trustly, Visa, Skrill, Paysafe m.m. Swish, Trustly, Visa, Skrill, Paysafe m.m.
Kan omsättas på Pre match, live, singelspel, kombispel Pre match, live, singelspel, kombispel Pre match, live, singelspel, kombispel
  Till Betssson Till Betsafe Till Leo Vegas

Finns det andra fotbolls EM bonusar än välkomsterbjudanden?

Om du vill spela på en svensklicenserad sajt är svaret på denna fråga dessvärre nej. Den svenska spelinspektionen som är den myndighet som utfärdar spellicenser i Sverige har tyvärr förbjudit alla typer av bonusar – förutom välkomsterbjudanden. Detta är en åtgärd som har tagits med förhoppning om att minska på problematiskt spelande.

Vare sig det handlar om bonusar på fotbolls EM, casino eller poker anses dessa vara alltför uppmuntrande till spel och ses därför som något negativt av den svenska spelinspektionen. För majoriteten av spelare är det så klart förbudet i sig som är det problematiska då bonusar faktiskt ger oss ett stort mervärde som ökar våra långsiktiga chanser till att vinna. 

Måste jag spela svensklicenserat?

Inte alls. Det finns ingen lag som säger att du behöver spela på en svensklicenserad sajt. Du är fri till att välja vilken bettingoperatör du än önskar. Vill du maximera dina vinstmöjligheter genom olika kampanjerbjudanden och bonusar på fotbolls EM 2020 kan det rentav vara fördelaktigt att välja en icke svensklicenserad sajt. Flera av dessa har ett brett utbud av både bonusar och lojalitetsprogram.

Att spela på en sajt som inte har en svensk spellicens kommer dock med en uppsjö av nackdelar som är väldigt viktiga att känna till. Dessa inkluderar bland annat:

 • En skatt på 30% kan förekomma på alla vinster
 • Du måste verifiera dig med ID och adressbevis
 • Verktyget spelpaus går inte att använda sig av
 • Inget konsumentskydd ifrån konsumentverket
 • Uttag via Trustly behandlas inte automatiskt
 • Swish som betalningsalternativ erbjuds inte
 • Det finns ofta ingen svensktalande support

Då ovanstående är betydande nackdelar som svensklicenserade sajter inte har, kan ett bättre alternativ till bonusnyttjande vara att ta del av flera stycken välkomsterbjudanden. De fotbolls EM bonusar som vi har rekommenderat överst på sidan bör räcka gott och väl för de allra flesta.

Vanliga frågor och svar om bonusar på fotbolls EM 2020

Vad är en välkomstbonus för något?

En välkomstbonus är ett erbjudande som spelsidor använder sig av för att effektivt locka till sig nya spelare på. Det handlar ofta om en matchad insättningsbonus som ger dig extra pengar att spela för vid din första insättning. Sätter du som ny spelare in 1000 kr, kan du t.ex. få 1000 kr extra i bonus.

Kan jag ta del av en välkomstbonus om jag redan har ett konto?

Det beror på. Har du tidigare inte tagit del av erbjudandet är det mycket möjligt att du kan använda dig av bonusen. Det finns dock inga garantier på det, utan är helt och hållet upp till spelsidan i fråga. Ta kontakt med kundtjänsten och hör efter så kommer de att hjälpa dig och ge dig ett definitivt svar.

Varför ska jag använda en bonus för fotbolls EM 2020?

Förutom att lägga genomtänka spel som är baserade på lagens form, matchhistorik mot varandra och värdet på oddset som erbjuds, är bonusar det bästa sättet att öka sina vinstchanser på. Även om du tvingas uppfylla ett omsättningskrav och lägga spel som har ett visst minimum odds ger bonusar ett mervärde som gör att du lättare går med vinst i längden. Helt enkelt för att du får mer att betta för. 

Vad anses vara ett högt och lågt omsättningskrav?

Detta är till viss del upp till betraktaren av det. För någon som bettar tusentals kronor per match och strävar efter de högsta vinsterna genom kombispel finns det inga omsättningskrav som är direkt höga. I motsats kan de som endast lägger singelspel och satsar lågt tycka att de flesta krav är jobbiga.

Om vi däremot jämför nätets allra bästa bonusar med nätets sämsta sådana, är det rimligt att påstå att allt under 10x mottaget bonusbelopp är ett lågt omsättningskrav. Minimum oddset som detta måste uppfyllas på är dock minst lika viktigt att ha i åtanke och här kan allt under 1.60 anses vara bra.

Krävs det någon kod för att få min fotbolls EM bonus?

Visst finns det spelsidor som kräver att du skriver in en viss kod för att din välkomstbonus ska aktiveras, men för det mesta är detta ingenting som behövs. Väljer du att använda dig av någon av de fotbolls bonusar för EM som vi har listat överst på sidan är detta inget du behöver tänka på.