Vi vill inte vattna ur den hÀr artikeln med att skriva om Sveriges nederlag i Ättondelsfinalen av fotbolls-EM. Men vi mÄste bara sÀga, usch vilken besvikelse. Att vi inte kunde avgöra innan fulltid, samt det högst tveksamma röda kortet för Danielsson. Mer om Sveriges insatser och resultat i en annan artikel följer. Vi mÄste skriva av oss vÄra frustrationer. Nu kommer vi istÀllet att titta nÀrmre pÄ slutspel fotbolls-EM 2020 kvartsfinal. Vilka lag spelar, nÀr spelas kvartsfinalerna, vilka lag kommer att gÄ vidare, de bÀsta oddsen och flera fotbolls-EM kvartsfinal speltips.

Vilka lag kvalificerade sig till fotbolls-EM 2020 kvartsfinal?

Slutspel Fotbolls-EM 2020 kvartsfinalerna

Spelschema EM kvartsfinal Slutspel fotbolls-EM 2020

Fredag 2/7:

Speltips fotbolls-EM 2/7: Schweiz vs Spanien, Schweiz att gÄ vidare till 3.45 i odds hos Betsson.

Spela pÄ Schweiz till EM oddset 3.45 hos Betsson

Lördag 3/7:

Speltips slutspel fotbolls-EM 2020/3/7: Ukraina vs England, England -1 i Handikapp till 2.39 i odds hos Betsson.

LÀgg spelet pÄ England hos Betsson

Slutspel Fotbolls-EM 2020 : Schweiz vs Spanien 2/7 – Kort analys och speltips

En nervkittlande strafflÀggning sÄg Schweiz besegra regerande vÀrldsmÀstarna och förhandsfavoriterna Frankrike. Vilket innebÀr att vi för första gÄngen i historien fÄr bevittna Schweiz i en kvartsfinal i fotbolls-EM. HÀr möter de Spanien.

Spanien hade en relativt enkel grupp dÀr de inte spelade sÀrskilt övertygande. De hade det Àven tufft i Ättondelsfinalen mot Kroatien, matchen slutade 3-3 efter fulltid. VarpÄ Spanien var snabba med att göra tvÄ mÄl i förlÀngningen. Spanien Àr storfavoriter inför mötet, Svenska spelbolag har dem att vinna till 1.70 i odds. Vi tror att Spanien har bÀst chanser att gÄ vidare, men samtidigt Àr oddsen vÀldigt lÄga för att de ska göra det. Med andra ord ser vi vÀrde i att spela pÄ Schweiz.

  • Fotbolls-EM kvartsfinal speltips Schweiz vs Spanien: Schweiz att vinna till 5.30 i odds hos Betsson

 

Betta pÄ Schweiz vinst hos Betsson

Slutspel Fotbolls-EM 2020 :Belgien vs Italien 2/7 – Kort analys och speltips

En annan Hazard (Thorgan) Àn vad vi Àr vana vid att se sköt Belgien till kvartsfinal i fotbolls-EM 2020. I överlag sÄg Belgien bleka ut i Ättondelsfinalen. Portugal höll i bollen mest, samt hade mÄnga fler chanser Àn vad Belgien hade. Det till trots lyckades det Belgiska försvaret hÄlla undan i 90 minuter.

Italien hade för första gĂ„ngen i fotbolls-EM svĂ„righeter att vinna sin match mot Österrike. Matchen slutade 0-0. Likt Spanien var Italienarna snabba med att göra 2-0 i förlĂ€ngningen. Österrike lyckades reducera till 2-1 i 114:e minuten, men det rĂ€ckte inte. I processen slog Italien det 90 Ă„r gamla Italienska rekordet med 30 matcher obesegrade genom att för 31:a matchen i rad inte förlora. Ett rekord som de har goda chanser att bygga vidare pĂ„ i matchen mot Belgien i fotbolls-EM kvartsfinal dĂ„ bĂ„de De Bruyne och Eden Hazard dras med skador.

  • Fotbolls-EM kvartsfinal speltips Belgien vs Italien: Italien att vinna till 2.40 i odds hos Betsson
LÀgg spelet pÄ Italien hos Betsson till EM oddset 2.40

Slutspel Fotbolls-EM 2020 :Tjeckien vs Danmark 3/7 – Kort analys och speltips

Hela vÀrlden höll pÄ Danmark nÀr de utklassade Wales med 4-0. Danskarna har gjort 8 mÄl pÄ tvÄ matcher i fotbolls-EM 2020. BÄda mot lag som Àr pÄ samma nivÄ som Tjeckien. Danmark har spelat med gott sjÀlvförtroende och fullt av glöd. Efter första och andra matchen i gruppspelet sÄg det becksvart ut. Danmark har sedan dess ryckt upp sig och spelar med en otrolig energi. KÀnslan Àr densamma som under fotbolls-EM 1992 dÄ de vann.

Tjeckien spelade bra under gruppspelet och slog i Ättondelen ut Holland. Holland som hade ett klent försvar i EM, lyckades inte kapitalisera i första halvlek trots förutsÀttningar. Efter ett rött kort tidigt i andra halvlek kunde Tjeckien komma in i matchen och dominera. Givet Danmarks tvÄ senaste matcher och motivation sÄ tror vi att de kommer att vinna mot Tjeckien enkelt.

  • Fotbolls-EM kvartsfinal speltips Tjeckien vs Danmark: Danmark att vinna till 2.06 i odds hos Betsson
LÀgg speltipset pÄ Dansk vinst hos Betsson

Slutspel Fotbolls-EM 2020 danmark-Tjeckien

Slutspel Fotbolls-EM 2020 :Ukraina vs England 3/7 – Kort analys och speltips

Sverige hade varit sÄ mycket vÀrdigare motstÄndare Ät England i den hÀr kvartsfinalen. Men men, hÀr Àr vi. IstÀllet fÄr vi se Ukraina möta England. PÄ pappret Àr det hÀr den absolut enklaste av alla kvartsfinalmatcher. England har spelat stabilt under fotbolls-EM och spelade vÀldigt tryggt mot Tyskland i Ättondelen. Ukraina tog sig med nöd och nÀppe vidare som den fjÀrde sÀmsta, bÀsta trean frÄn grupperna. I matchen mot Sverige visades Äterigen avsaknaden av djup och bredd i den Ukrainska landslagstruppen. Med undantag för ett fÄtal spelare saknar de en lagsammansÀttning som kan utmana England i den hÀr fotbolls-EM kvartsfinalen.

  • Fotbolls-EM kvartsfinal speltips Ukraina vs England: Över 2.5 mĂ„l till 2.08 i odds hos Betsson
LÀgg spelet pÄ över 2.5 mÄl hos Betsson

Slutspel Fotbolls-EM 2020 England -Ukraina

Vilka lag vi tror gÄr vidare frÄn fotbolls-EM kvartsfinal och vilket lag har bÀst chans att vinna EM 2020?

Vi tror att de följande lagen kommer att ta sig vidare till fotbolls-EM 2020 kvartsfinal, samt oddsen i skrivandets stund:

 • England att gĂ„ vidare till 1.20 i odds hos Betsson
 • Italien att gĂ„ vidare till 1.66 i odds hos Betsson
 • Spanien att gĂ„ vidare till 1.33 i odds hos Betsson
 • Danmark att gĂ„ vidare till 1.60 i odds hos Betsson

Det lag som vinner i matchen mellan Belgien och Italien har enligt oss bÀst chanser att vinna fotbolls-EM 2020. Inför fotbolls-EM kvartsfinal stÄr Italien i 4.75 i odds att vinna och Belgien i 8.0 odds. BÄda fotbolls-EM vinnarspelen gÄr att spela hos Betsson till höga EM odds.