EM Live stream och live odds 2021


Live rapportering och bäst live odds på fotbolls-EM via EMguide.se

Under Europeiska Mästerskapen kan vi förvänta oss ett fullspäckat EM live stream och odds betting schema. Fotbolls EM 2021  matcher kommer avlösa varandra nästan dagligen mellan den 11:e Juni och 12:e Juli då EM-finalen planeras att spelas. Vilka två land som kommer göra upp om EM-pokalen återstår att se.

Förutom att titta på matcherna så väljer många fans att satsa en peng. Redan idag går det att spela på EM odds via exempelvis Betsson och Betsafe. Närmare inpå match start och även under matcherna kommer det att finns ännu mer spelalternativ att satsa på. Här har vi samlat ihop några av de bästa spelbolagen med höga EURO 2020 odds.

Bäst spelbolag med live odds på EURO 2021

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Hämta 100 kr i sport betting bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
2
4.6 / 5
TOTAL SCORE

100 kr extra på odds!

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
3
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr gratisspel på sport

6x omsättningskrav lägsta odds 1,40

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor

Följ din trotjänare för all du behöver veta inför EURO 2020

EMguide.se kan vara din trotjänare både innan och under turneringens gång. Här kan du hitta information, nyheter, speltips, EM live odds, live stream EM info och så klart live resultat och statistik för alla matcher. På den här sidan specifikt kommer vi erbjuda en webbmodul som presenterar alla EM live odds på ett snyggt sätt tillsammans med live resultat, samt information om vart du kan hitta EM live stream.

EMguide.se tar inte slut med fotbolls-EM. Vi avser att bidra med information under alla stora Europeiska Mästerskap, inklusive basket-EM och handbolls-EM.

Lite kort om varför live betting är så populärt under EM

Live betting på EM är egentligen inte unikt för just Europeiska Mästerskapen, spelare från hela världen tycker om att lägga live spel när de följer live matcher på TV eller på nätet.

Det har gjorts många studier på sambandet mellan sport betting och tittarsiffror. Fans och tittare som även lägger några spel i samband med matchen, vare sig det är odds innan matchen eller spel på live odds, är mer lojala tittare i jämförelse med personer som ej lägger några spel.

Närmast till hands finns en undersökning som gjorts i USA i samband med att betting legaliserats i flertal stater. Där har det tydligt synts att tittarsiffror gått upp för live streamade matcher i samband med att spel på odds blivit tillgängligt för alla. Det är helt enkelt så att sport betting driver tittarsiffror. De två går hand i hand. Förutom att heja på sitt favoritlag eller följa sin favoritsport så är det spännande att krydda upp nöjet med ett spel, eller två.

Svenskarna gillar live stream med live odds

Detsamma gäller för live odds fotbolls-EM och live streaming. En stor andel svenska fans som följer det svenska landslaget under EM kommer även att lägga spel på matcherna.

För den absolut bästa upplevelsen är live odds att föredra. Live betting innebär att du lägger spel efter att matchen har börjat. Till exempel öppningsmatchen mellan Sverige och Spanien i EM 2020 som erbjuds hos Betsson. Hos Betsson kommer det att gå att spela på vem som gör nästa mål, om det blir ett inkast nästa minut och hundratals med andra marknader. Så for spelet är avgjort settlas det. Om du vunnit innebär det att du snabbt kommer kunna lägga nya spel om du vill – ända fram till att domaren signalerar att matchen är slut. Detta i kontrast till vanliga odds spel som endast går att lägga fram till matchstart.

Vart hittar man bästa EM live oddsen?

Hos EMguide.se har vi oddsjämförelse med de bästa oddsen tillsammans med live resultat. Här har vi på ett snyggt sätt sammanställt odds från de bästa bettingsidorna, som till exempel Betsson, Betsafe och Nordicbet.

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Hämta 100 kr i sport betting bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
2
4.6 / 5
TOTAL SCORE

100 kr extra på odds!

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
3
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i gratisspel

Sätt in 100 SEK eller mer & och få 100 SEK free-bet. Regler och villkor: 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se , spelpaus.se , Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt.
Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.
Läs fullständiga regler och villkor här

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
4
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr gratisspel på sport

6x omsättningskrav lägsta odds 1,40

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
5
4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 2,0

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor

18+ | www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller

Som du säkert vet, olika sidor erbjuder olika odds. Detta kan bero på:

  • Oddskampanjer
  • Olika åsikter
  • Långsamma oddsuppdateringar
  • Riskhantering

Att spela till de bästa oddsen är viktigt. Desto bättre odds du spelar till, desto större potentiell utbetalning om spelet sitter.

Den enda egentliga nackdelen med att spela till de absolut bästa oddsen som erbjuds är att du oftast behöver mer än ett spelkonto hos fler än en speloperatör. Om du vill optimera dina vinstchanser så är det en god ide att redan nu i förväg sätta upp flera spelkonton för att snabbt kunna ta del av bra odds när tillfällen uppstår.

Förutom oddsjämförelse för EM så har vi även ha ett matchcenter för matcherna som spelas. I matchcentret hittar du EM live resultat och live stats i realtid. Vissa av statsen och live resultatet visualiseras i en snygg widget där du enkelt kan följa matcherna om du ej har access till någon live stream. Detta inkluderar visualisering av bollinnehav, farliga attacker, hörnor, inkast och mycket mera. Och självklart live odds från de bästa sport betting sidorna.

Live stream och live odds för fotbolls-EM

Som vi redan nämnt, många personer vill spela en slant medan de hejar fram våra svenska hjältar under EM 2020. Live odds gör det mer tillgängligt att spela på en match. Många tittare kommer på sig själva med att inte ha lagt några spel samtidigt som matchen redan har börjat. Då passar det perfekt med att kunna besöka en sida som Betsson som har EM live odds du kan spela på under matchens gång.

Även om du redan lagt spel på Sverige innan matchen så är det fortfarande roligt att lägga spel på live odds. Till skillnad från innan matchen så är live odds i ständig rörelse i takt med att matchklockan tickar på och utefter vad som händer i matchen. Det innebär att du kan titta på en live stream av fotbollsmatchen och göra egna bedömningar och hitta intressanta spel. Live odds marknader skiljer sig mot marknadsutbudet innan matchen börjar.

Populära live odds för fotboll

Populära marknader såsom 1X2, Över/Under och Handikapp går att hitta innan match och under matchens gång. Det roliga med att spela på live odds för dessa är att oddsen hela tiden rör på sig och linorna för till exempel Över/Under och Handikapp uppdateras beroende på hur många mål som gjorts i matchen.

Ett par marknader som endast finns tillgängliga som live odds inkluderar:

  • Intervall marknader om det kommer att bli ett mål inom 10 minuter
  • Intervall marknader om det kommer bli ett inkast nästa minut
  • Intervall marknader om ett gult kort kommer bli utdelat inom 5 minuter
  • Vilket lag gör nästa mål
  • Vilken spelare gör nästa mål

Cash Out på fotbolls-EM

En ny innovativ spelfunktion är Cash Out. Cash Out erbjuds på alla EM-matcher och på de flesta live odds spelen som erbjuds. Alla spelsidor har inte Cash Out tillgängligt, men du kan hitta det hos stora och välsorterade spelsidor. Två exempel på två bra spelsidor som har Cash Out är Betsson och Betsafe.

Med Cash Out kan du stänga ett spel innan det avgjorts. Vinstsumman vid Cash Out avgörs beroende på om ditt spel är på väg att vinna eller förlora.

Till exempel, om du spelat Sverige som matchvinnare mot Polen i fotbolls-EM. Sverige leder med 1-0 i 70:e minuten och du tror att Polen kommer att kvittera innan fulltid. Då kan du använda Cash Out på ditt matchvinnarspel där du kan avsluta spelet i förtid mot en mindre vinst, samtidigt som du undviker risken av att förlora hela spelet om Polen lyckas kvittera och matchen slutar oavgjort.

Fotbolls live stream och live resultat

Spel på live odds och titta på live stream fotboll går hand i hand. På de flesta sport betting sidorna går det att hitta live streaming för de flesta fotbollsligorna i Europa, till exempel Premier League of Serie A. I samband med rättigheter för EM 2020, så kommer inte spelsidor att kunna live streama EM. För EM 2020 live stream behöver du besöka SVT Play eller CMore. Du kan fortfarande spela på EM live odds så klart, om du sitter i soffan och kollar på Sverige mot Spanien kan du enkelt lägga spel från mobilen.

I EMguide.se matchcenter så kommer du att kunna följa matchen via live resultat och visualiseringar av stats. Våra widgets kan vara en bra referens när du live bettar. Om du till exempel tittar på en match på TV kan det vara svårt att hålla koll på alla statistik. I vårt matchcenter kommer du hitta allt nödvändig EM betting statistik i realtid.

Live stream och live odds för handbolls-EM

När man sitter och tittar på en match under handbolls-EM är det lätt hänt att man vill lägga ett spel på matchen för att krydda upplevelsen. Om du ej hunnit lägga några spel innan matchen börjat så kommer live odds väl till hands. Alla stora spelsidor i Sverige erbjuder handbolls-EM live odds. På EMguide.se kan du hitta de bästa live oddsen från dessa spelsidor.

Likt live odds för andra sporter rör oddsen på sig baserat på vad som händer i matchen i realtid. Har Sverige övertag eller har en viktig spelare skadat sig? Oddsen på alla live marknader kommer att ändras i relation till de nya förutsättningarna. Om du sitter och följer matchen noggrant har du möjligheten att hitta bra spellägen under handbollsmatchens gång.

Det finns inte så många specifika live odds marknader för handboll. Istället återfinner du de flesta marknaderna som går att lira på innan matchen börjar. Skillnad är som sagt att live oddsen ändras i realtid för marknader som Matchvinnare, Över/Under och Handikapp. Till skillnad från fotbolls så finns in Cash Out på handbolls-EM.

Handbolls live stream och live resultat

Däremot har vi på EMguide.se även ett matchcenter för handbolls-EM där du kan följa matcherna. På samma sätt som i fotboll så hittar du EM live stream och live resultat för handbollsmatcherna. Statistik och data visualiseras på ett snyggt sätt i vår live match widget så att du enkelt kan följa matchen om du ej har möjlighet att titta på handbolls-EM live stream.

När det kommer till live stream för handbolls-EM så saknar sport betting sidor rättigheter att visa matcherna. Istället måste du besöka en streaming leverantör som har rättigheter till att sända matcherna på webben. SVT Play som statlig leverantör visar alltid EM live stream matcher. Sedan har vi oftast CMore som köper rättigheter till att sända live streams för handbolls-EM.

Live stream och live odds för basket-EM

Till sist vill vi även nämna basket-EM. Information – inklusive live odds, live resultat och live stream för Europeiska Mästerskapen i basket är något du kan hitta hos EMguide.se. Förutsättningar att spela på live odds för basket-EM är detsamma som för fotboll och handboll. Alla stora sport betting sidor som till exempel Betsson och Betsafe har ett brett utbud av marknader, samt bra basket-EM live odds. Om du återfinner dig själv i en situation där du sitter och hejar på Sverige i basket-EM och glömt att lägga några spel innan matchen så kan du enkelt logga in på Betsson och lägga live spel. Hos alla betting sidor kan du hitta live odds för stora basketmatcher.

Basket är som alla säkert vet, en väldigt actionfylld sport. Bollinnehav skiftar snabbt och det regnar tvåpoängare och trepoängare varje minut. Detta gör att vissa live basketmarknader är väldigt roliga att spela på. Två av de populäraste live odds marknaderna för basket är Över/Under och Handikapp. Där förnyas linorna konstant i takt med att tempot och antal poäng som görs förändras. Samt att det i basket spelas fyra stycken kvartar upp delat på två halvlekar. Detta gör att det finns nya marknader att spela på i varje kvart.

Cash Out på basket-EM

Stora basketmatcher som till exempel basket-EM har Cash Out tillgängligt på väletablerade sport betting sidor. Cash Out erbjuds på ett par live marknader under basket-EM. Om du ej testat Cash Out på live basket tidigare så är det definitivt något du bör prova, allra helst om du följer matchen via basket-EM live stream.

Cash Out innebär att du kan stänga ett spel innan basketmatchen avgjorts. Vinstsumman vid Cash Out avgörs beroende på om ditt spel är på väg att vinna eller förlora.

Till exempel, om du spelat på live odds att Sverige ska vinna mot Finland i basket-EM. Sverige leder med 89-83 och det är bara ett par minuter kvar av fjärde och sista kvarten. Finnarna har plockat upp tempot och börjat plocka snabbare poäng av Sverige. Då kan du välja Cash Out på ditt matchvinnarspel. När du gör det avslutas spelet i förtid och du får en mindre vinst än vad du får om Sverige skulle vinna matchen efter fulltid. Uppsidan är att du undviker risken att förlora hela spelet om Finnarna lyckas vinna matchen.

Basket live stream och live resultat

Basket är något vi brinner för hos EMguide.se, därför har vi givetvis live odds, matchcenter och basket-EM live resultat. Vi har paketerat all information och statistik på ett snyggt sätt som gör det enkelt att läsa på om matcherna och följa matcherna samtidigt som du bettar på basket-EM live odds.

För basket-EM live stream så behöver du besöka streaming leverantörer som har rättigheterna att live streama basket-EM. SVT Play har alla rättigheter att sända EM. Sport betting sidor saknar tyvärr rättigheter att sända basket-EM live stream. Det stoppar oss inte från att spela på live odds dock, du kan alltid förvänta dig att hitta ett fullt live odds utbud hos spelbolag som Betsson och Betsafe.

Streama EM gratis

De flesta spelsidorna idag erbjuder live streaming på stora matcher. Men det är ingen garanti att live stream finns tillgängligt då sändning av matcher endast är möjligt om rättigheter att visa matcherna finns. För vissa evenemang, som exempelvis Europeiska Mästerskapen, så begränsar staten vilka som har rättighet att sända EM-turneringarna.

Vart går det att hitta gratis EM live stream?

Sveriges Television som är ett public service media nätverk, har alltid rättigheter till att sända EM på både TV och webben. När det kommer till EM live stream på nätet så streamas matcher via SVT Play. Den enda restriktionen som kan finnas är att du måste vara inom Sverige för att kunna titta på SVT Plays EM live streams. Om du befinner dig utanför landets gränser och surfar på ett utländskt IP så kan du använda dig utav en bra VPN som gör att du ansluter till SVT Play via ett svenskt IP. Så SVT Play är bästa chansen till att streama gratis med bra kvalitet.

Summering live odds och live rapportering av EM

EMguide.se har som mål att leverera allt du behöver för att följa fotbolls-EM, handbolls-EM och basket-EM. Vare sig om du spelar på EM live odds eller inte så kan du följa matcherna på vår hemsida. Vi har snygga widgets med EM live rapportering som inkluderar både statistik och EM live resultat. Syftet är så klart primärt att ge dig som spelare bättre möjligheter till att hitta och lägga bra live odds spel på EM matcher, vare sig det handlar om fotboll, handboll eller basket. Här återfinns du även bra spel bonuserbjudande för sport betting sidor som Betsson och Betsafe.