Att spela på vem som vinner fotbolls-EM 2020 är ett så kallat långtidsspel. Till skillnad mot vanliga spel som placeras på enskilda- eller flera matcher, så är långtidsspel när du bettar på hela turneringar eller grupper. Som sagt så är vinnare fotbolls-EM 2020 ett typiskt långtidsspel som är mycket populärt att spela på. Ett annat spel kan vara att spela Sverige att ta sig vidare till EM-slutspelet eller vilken spelare som blir fotbolls-EM 2020 skyttekung. Långtidsspel är roliga spel som definitivt gör en turnering som fotbolls-EM mycket roligare att följa. Dock så är det ett par saker att tänka på när du lägger långtidsspel.

Långtidsspel EM hos Betsson

Hur fungerar långtidsspel

Vi beskrev skillnaden mellan långtidsspel och vanliga spel i introt. Att du bettar på utfallet av en turnering eller liga. Det kan till exempel vara att Sverige vinna EM 2020 till 100 gånger pengarna.

Vi kan kategorisera långtidsspel och vanliga spel som, långa och korta spel. Vanliga spel, att du spelar på att det blir under 2.5 mål i matchen mellan Sverige och Spanien. Det spelet kommer att avgöras antingen under matchen eller så snart matchen har spelats klart. Till exempel, om det står 1-1 mellan Sverige och Spanien i 80:e minuten och Zlatan tvålar dit 2-1 från halvplan. Då kommer under 2.5 mål-spelet settlas som förlust direkt. Om Zlatan skjuter ribba ut och matchen slutar 1-1 efter fulltid. Då kommer under 2.5-spelet settlas som vinst så fort matchen är över.

Långtidsspel å andra sidan tar längre tid att settlas i och med att det du spelar på inte avgörs förrän längre fram i framtiden. Till exempel, om du spelar att Sverige ska vinna Grupp E till bästa EM odds hos Betsson. Spelstoppet för den marknaden är klockan 21:00 den 11/6. Spelet kommer inte att settlas förrän gruppspelet är slut, 13 dagar senare. Om du spelar på vem som vinner EM 2020 då kommer du att vänta tills den 11/7 på att ditt spel settlas, eller om laget du spelat på åker ut innan. Spelet avgörs så fort det är en förlust

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE
.

Vilka typer av långtidsspel går att spela på och vart går det att spela vinnarspel för fotbolls-EM 2020

I och med att långtidsspel är så populärt under en turnering som fotbolls-EM 2020 så erbjuds det många marknader. Exempelvis, Betsson har i skrivandets stund över 300 olika långtidsspel för fotbolls-EM. Där hittar du förutom odds vinnare EM 2020 även många andra roliga marknader som exempelvis:

Förutom att Betsson har mycket långtidsspel så har de även bäst EM odds. Här kan du till exempel hitta bäst odds för vinnare av fotbolls-EM 2020. Du kommer också att kunna spela gruppvinnare i liven under matchernas gång.

Bästa långtidsspelet för fotbolls-EM 2020

Det finns många bra långtidsspel att lägga inför fotbolls-EM 2020. Vi vill nämna ett intressant spel som går emot marknaden rätt kraftigt. England står i 6.25 i odds att vinna EM 2020. De är andrahandsfavoriter bakom Frankrike som står i 5.75 i odds. Och efter England att vinna EM 2020 hittar vi Belgien till 7.50, Spanien till 9.50 och Tyskland till 9.50.

Enligt våra analyser kommer England få det otroligt tufft efter gruppspelet. Att de springer in i antingen Frankrike, Tyskland, Portugal eller Spanien i åttondelsfinalen är garanterat. Mot Frankrike, Tyskland och Spanien är England underdogs. De är knappa favoriter mot Portugal. Så risken att England åker ut i åttondelsfinalen är hög. Högre än att de vinner matchen och går vidare till semis. Om de går vidare till semis så kommer de återigen, troligtvis, möta ett bättre lag. Vi tror att England kommer öka på sin dåliga historik i fotbolls-EM sammanhang och åka ut innan kvarten.

Betsson erbjuder bästa EM odds på långtidsspelet:

EM 2020 England Runda att bli utslagna: Åttondelsfinal till 2.62 i odds hos Betsson. Det långtidsspelet går också att lägga till höga EM odds hos Nordicbet och Betsafe.

EM odds långtidsspel Betsson

För och nackdelar med långtidsspel EM 2020

Den enda egentliga nackdelen med långtidsspel är att du låser inne din insats tills spelet är slut. Till exempel, om du spelar på odds att Sverige vinner EM 2020 så behöver du vänta på att få vinsten utbetalad om Sverige vinner i EM-finalen den 11:e Juli. Kortare spel, till exempel ett över/under spel eller matchvinnare spel, det betalas ut så snart spelet är avgjort. Antingen under matchens gång eller när matchen är slut.

Summering och speltips

Långtidsspel är ett roligt sätt att krydda upp fotbolls-EM upplevelsen på. Vid sidan av att spela på matcherna du tittar på så är det roligt att lägga vinnarspel på till exempel vilket lag som vinner fotbolls-EM 2020 eller vem som blir skyttekung i fotbolls-EM 2020. Det du bör tänka på är att horisonten på långtidsspel är längre. Om du spelar 300 kronor på att Frankrike ska vinna fotbolls-EM hos Betsson till 5.75 i odds. Då kommer spelet inte avgöras förrän att Frankrike vinner finalen den 11/7, eller tills dess att Frankrike åker ut ur turneringen.

Till sist vill vi tipsa om ett till speltips som vi tror är bra. Den här gången ett långtidsspel för en spelare. Vi har vid flertal tillfällen skrivit att vi håller Frankrike som vinnare av fotbolls-EM. I den Franska landslagstruppen återfinns Kylian Mbappe. Trots att Mbappe bara är 22 år gammal har han lyckats bryta alla möjliga rekord, samt på väg att bryta många fler. I scenariot där Frankrike går långt, eller till och med vinner fotbolls-EM 2020. Då tror vi att Mbappe kommer spela en nyckelroll. Han är onekligen Frankrikes bästa spelare och i egenskap av detta tror vi också att Kylian Mbappe kommer att bli utsedd till fotbolls-EM 2020 bästa spelare.

EM 2020 Bästa spelare går att spela på hos Betsson till bästa odds. Om du håller med oss så kan du spela:

Kylian Mbappe att bli utsedd till fotbolls-EM bästa spelare till 9.0 i odds hos Betsson. Den här marknaden återfinns också med högt EM odds hos Nordicbet och Betsafe.

långtidsspel EM hos Betsson