Spela inför EM finalen Italien - England hos Betsson

Inför Italien - England Em final 2020

Nu är det dags för våran inför Italien – England EM Final 2020 artikel. En EM final sker bara var 4:e år så självklart täcker vi så mycket som möjligt kring EM 2020 finalen Italien-England.

En månad fotboll är snart över 🡆 EM finalen är här – Italien vs Englad

Efter en månad av spännande fotboll, många bra matcher, svenskt hopp och sorg samt ett rekord i straffmissar har vi nu kommit fram till Fotbolls EM Final 2020 Italien – England från Wembley i London inför runt 60.000 sjungande åskådare. Italien med sina många VM och EM guldmedaljer mot Englands enda mästerskapsmedalj från fotbolls VM 1966. Kan ett fullsatt Wembley heja fram England till deras första EM guld? Läs allt inför EM finalen Italien – England som är Fotbolls EM 2020 sista match och vi får vänta tills EM 2024 från Tyskland. Tur är att vi redan 2022 har ett spännande VM från Qatar att se fram emot. Här kan du läsa allt om inför Italien – England EM Final 2020.

FAQ Inför Italien - England EM final 2020

📅 När spelas EM finalen Italien – England

EM finalen 2020 mellan Italien – England spelas 11/7 kl 21:00

🏟️ Vart spelas fotbolls EM Final 2020?

Finalen mellan Italien – England spelas på Wembley i London, England

📺 Vart sänds EM finalen 2020?

Du kan se EM finalen Italien – England på TV4 ( med reklam eller Cmore (utan reklam)

⚽ Erbjuder ni speltips på EM finalen Italien – England

Absolut kommer vi ge speltips Italien – England inför EM finalen 2020.

Bäst odds EM final 2020 Italien - England

1
4.9 / 5
TOTAL SCORE

Hämta 100 kr i sport betting bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
2
4.6 / 5
TOTAL SCORE

100 kr extra på odds!

8x omsättningskrav lägsta odds 1,50

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
3
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i gratisspel

Sätt in 100 SEK eller mer & och få 100 SEK free-bet. Regler och villkor: 18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se , spelpaus.se , Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt.
Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.
Läs fullständiga regler och villkor här

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
4
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr gratisspel på sport

6x omsättningskrav lägsta odds 1,40

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor
5
4 / 5
TOTAL SCORE

100 kr i bonus

8x omsättningskrav lägsta odds 2,0

Till Bettingsida Till Bettingsida
18+ | stodlinjen.se | Regler & Villkor

18+ | www.stodlinjen.se Regler & Villkor gäller

Italien - England inför Em final 2020

Inför Italien – England EM final 2020

Här möts två lag, som både ses bland de bästa  i världen men med väldigt olika framgångar i VM och EM, där England tills nu bara lyckat vinna en mästerskaps turnering och det var fotbolls VM 1996. Italien kan i sin tur stolt visa upp 1 EM guld och 2 EM silver, utöver sina EM bravader så har Italien även lyckats med bravuren att vinna 4 VM guld, 3 VM silver och 1 VM brons.
Kollar man till erfarenhet så ses Italien som en säker vinnare, men England inför 60.000 fans på Wembley har nog en chans att ändra historien nu på söndag 11/7 när EM finalen mellan Italien – England sparkas igång.  Hur de båda lagen tog sig till EM finalen 2020 kan du se här nedan och i ärlighetens namn så känns det som att Italien hade det lite svårare och spelat bättre och roliga fotboll än England, även om de sistnämnda har spelat bättre desto längre EM 2020 gick.

Inför Italien - England em final 2020

Inför em final Italien – England ⮞Italien

I detta stycke går vi igenom Italien inför Em final 2020. Hur kommer laget ställa upp mot England, några skador,  nyckelfaktorer inför Italien – England  EM final 2020.

Vi börjar med nyckelfaktorerna:

➡️ Inför EM final 2020 måste Italien har varit stabila i försvaret och det är något de måste fortsätta att vara i matchen mot England. England har en ett gäng snabba spelare på kanterna där man hittar bland annat Steerling och nu har man äntligen fått igång Harry Kane målskytt, så ett misstag i försvaret för Italien kan vara otroligt kostsamt.

➡️ Italien har visat sig vara riktigt duktiga på snabba omställningar där man kunnat njuta av Immobile och  Insigne fart. Detta tror vi kommer vara en viktig faktor ska funka mot England.

➡️ Inte släppa till fasta situationer till England.  Speciellt nu när Kane börjat göra mål och så har England även en till farlig spelare i Maguire som gillar sina fasta situationer

Inför em final 2020 Italien laguppställning

Inför Italien – England EM final 2020  ⮞ England

Hur ser det ut i Englands landslag inför EM final 2020 mot Italien den 11/7 kl 21:00 på Wembley?

Här går vi igenom några av de nyckelfaktorer som kan avgöra matchen till England fördel och det är även bland annat några av dessa faktorer vi har med i våra beräkningar när vi gjorde vårt speltips Italien – England artikel.

➡️ England har visat sig vara starka på kanterna och fasta situationer där man skapat farlig frisparkar, hörnor och straffar

➡️ Harry Kane är på gång efter en trög start i EM 2020, och är en spelar det Engelska landslaget ska passa bollar till så lär vi se honom göra mål mot Italien

➡️ England ska se upp med Italiens kontringar eftersom de har ett par riktigt heta anfallare.

Inför em final Italien - England -England lag uppställning

Inför EM finalen Italien – England 🡆vägen dit

Hur tog sig Italien och England till den efterlängtade fotbolls EM finalen 2020?
Vi börjar med att England spelade i Grupp D med Tjeckien, Kroatien och Skottland och Italien hamnade i grupp A, ihop med Turkiet, Wales och Schweiz.

De båda vann sina grupper och tog sig vidare till slutspelet som såg ut som föjer:

I slutspelet mötte England

🡆 Åttondelsfinal: Tyskland ( 2-0)

🡆 Kvartsfinal: Ukraina (0-4)

🡆Semifinal: Danmark (2-1 efterförlängning)

Italien slutspel:

🡆 Åttondelsfinal Österrike : 2-1

🡆 Belgien 1-2

🡆 Spanien 1-1 (1-3 efter straffar)

UEFA utreder England efter semifinalen mot Danmark

Vi var nog många som hoppades på att våra kära grannar i Danmark skulle kunna göra en repris från 1992.  Efter att Sverige snöpligt åkte ut mot Ukraina i kvartsfinalen så hoppades nog många på att Danmark skulle göra det svårt för England i semifinalen. Sagt och gjort, Danmark stod riktigt bra upp mot England och tog matchen hela vägen till övertid. En övertid som började närma sig straffläggningar, vilket vi på Emguide tycker skulle vara mest rättvist. Men då händer det som inte ska få hända i en semifinal i EM, och det är att domaren dömer en otroligt billig straff är Sterling ramlade i straffområdet. Domaren tar beslut utan att riktigt kolla VAR själv och straffen är ett faktum. Harry Kane går fram till straffpunkten och lägger bollen till rätta och skjuter, och missar. Kasper Schmeichel lyckades ta straffen men lämnade en retur som Kane kunde sätta och Danmark var ute.

Efterspelet väntar efter EM finalen 2020

Nu i efterhand har det kommit fram information att någon har använt en grön laser penna på  Kasper när straffen skulle läggas, och detta har så klart blivit mängder av skriverier kring. UEFA utreder nu vad för straff man kan tänka sig ge England, då det är olagligt att ta mig sig laserpennor in på fotbollsmatcher. Vi väntar spänt på vad det kommer bli för resultat av det.

Inför Italien – England EM final 2020 🡆 Snabb matchanalys

Italien – England EM final 2020 den 11/7 kl 21:00 från Wembley är en final som nog många ser verkligen fram emot.
Vi tippar på att det kommer bli en jämn match som mycket väl kan gå till över tid och förlängning därav att lägga ett spel på finalen på 1X låter inte helt osannolikt och det lag vi tror kommer lyfta EM bucklan blir Italien. Båda dessa speltips kan man lägga hos Betsson.
Självklart har vi ett mer utförligt speltips Italien – England som du kan läsa genom att trycka på länken, här kommer du kunna läsa 2 speltips, lagens form och hur du kan ta del av en fin oddsbonus till EM finalen 2020.