Grupp F – Omgång 1

Dödens Grupp spetsat med Hades krafter. Det är svårt att hitta tillräckligt starka ord för grupp F. Här finns mesta Europamästaren Tyskland som börjat hitta formen efter ett gäng märkliga matcher. Dessutom hittar vi regerande världsmästaren Frankrike som har turneringens starkaste lag. Lägg till Portugal som vann EM senast och har en offensiv som sätter skräck i samtliga nationer i världen. Det fjärde laget är Ungern som har fördel av hemmaplan i två av tre gruppspelsmatcher.

Frågan är om det kan bli mer spektakulärt än detta och varje match kommer att följas av världens fotbollsfans. En sak är i alla fall säker. De tre stornationerna har inte råd med några poängtapp mot Ungern som förmodligen kommer att kamma noll i detta Europamästerskap. Men att de får spela hemma i Budapest gör att chanserna till poäng ökar något.

Förhandstips grupp F EM 2020

Ungern – Portugal

Den första matchen i grupp F är den mellan Ungern och Portugal. Portugiserna har en offensiv med spelare som Bruno Fernandez, Bernardo Silva och givetvis Cristiano Ronaldo som jagar ett mål i turneringen för att bli EM:s meste målskytt genom tiderna. Just nu ligger han på samma antal mål som Michael Platini, nio stycken, vilket innebär att ett mål tar honom upp på tronen. Med tanke på att Frankrike och Tyskland väntar efter Ungern kan det vara skönt för Ronaldo att få rekordet överstökat.

Vill du spela Ronaldo som målskytt mot Ungern kan du göra det till oddset 1,86 hos Betsson

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Portugal har inte förlorat under 2021 och i genrepet mot Israel vann laget med 4-0. Stor segerorganisatör den gången var Bruno Fernandes som stod för två mål och en assist. Fernandes har haft en strålande säsong i Man United och kommer garanterat vara nyttig för Portugal under turneringen.

Kan Ungern skrälla då? Även om motståndet varit svagt under 2021 har laget fortfarande inte förlorat under året. Framförallt har försvaret sett bra ut under träningsmatcherna inför turneringen. 1-0-seger mot Cypern och 0-0 mot Irland är kanske inget som skrämmer Portugal men visar att defensiven sitter hyfsat. Sen är det betydligt tuffare att möta Portugals offensiv än Cypern och Irlands offensiva spelare.

Tror du Ungern kan skrälla kan du spela de som segrare till oddset 7,45 eller oavgjort till oddset 4,30 hos Betsson.

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Frankrike – Tyskland

Av alla matcher i omgång 1 är matchen mellan Frankrike – Tyskland den mäktigaste utan tvekan. Tyskland spelar alla matcher på Allianz Arena och hemmaplansfördelen ska inte underskattas. I genrepet vann Tyskland mot Lettland med 7-1 men innan dess fick laget 1-1 mot Danmark. Tränare Joachim Löw gör sitt sista mästerskap som förbundskapten för Tyskland och ledde laget till VM-guld 2014. Kan han upprepa bedriften under EM?

Att de ställs mot Frankrike gör dock att ingenting är självklart. Frankrike har turneringens bästa lag och har nu dessutom förstärkts med Karim Benzema. Det ger en offensiv som förmodligen ingen kan matcha och lägg till alla skickliga spelare i försvaret och det är inte konstigt att de är stora favoriter.

Men Tyskland har också ett lag av yttersta världsklass och skickliga spelare på varje position. Deras fördel av hemmaplan gör också att det är extremt svårt att förutspå vad som kommer att hända i denna matchen. Vi tror det kan bli en jämn och tät match.

Du som vill spela på under 1,5 mål kan göra det till oddset 3,10 hos Betsson.

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE