Grupp A – Omgång 1

EM är äntligen på ingång och det finns mycket att se fram emot under sommarens mästerskap. I Grupp A inleder Italien med att ta emot Turkiet och italienarna är klara favoriter att vinna såväl första matchen som gruppen. Det blir dock ingen enkel uppgift då ett motiverat Turkiet kommer att göra allt för att skaka värdnationen. Italien spelar samtliga av sina gruppspelsmatcher på Stadio Olympico i Rom.

Dagen efter spelar gruppens övriga lag, Wales mot Schweiz. Den matchen spelas i Baku, Azerbajdzjan. Schweiz är favoriter men efter förra Europamästerskapet har vi lärt oss att inte underskatta Wales. Då nådde de hela vägen till semifinal och slutade därmed på delad bronsplats. Nu är de dock ganska klara underdogs i grupp A då såväl Italien, Turkiet och Schweiz förväntas hamna före den brittiska nationen.

Italien – Turkiet

Italien missade VM 2018 efter att ha förlorat Play Off mot Sverige. Nu är man tillbaka på den stora scenen och hoppas att kunna nå stora framgångar. Med tanke på att laget spelar samtliga matcher på Stadio Olympico är laget ganska stora favoriter att kamma hem gruppsegern. Italien har dock inte vunnit ett EM sedan 1968 men vann VM 2006. Dock ska det sägas att senaste gången de vann EM var det på hemmaplan där finalen avgjordes på just Stadio Olimpico. Men det går inte att dra för stora slutsatser av den turneringen då inget av de andra nationerna som deltog ens finns idag och en av matcherna avgjordes via slantsingling.

Italien är en av favoriterna att vinna EM2020 och det med all rätt. Formen är enastående då nationen gått 27 matcher utan förlust varav 22 vinster och fem oavgjorda. Skulle de gå igenom gruppspelet utan att förlora tangerar de rekordet från 1939 då nationen gick 30 matcher utan att förlora. Italien har också gått åtta matcher utan att släppa in mål.

Den som vill spela Italien att hålla nollan kan göra det till odds 1,76 hos Betsson.

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Spela Italien som vinnare mot Turkiet går att göra till odds 1,51 hos Betsson

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Turkiet lägger mycket av sitt hopp till Burak Yilmaz som gjorde det första målet för laget under EM 2016. Det räckte dock inte särskilt långt men med tanke på lottningen man fått finns det större chanser att gå vidare.

Vill du spela Turkiet att gå vidare från grupp A kan du göra det till odds 1,70 hos Betsson

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Vill du spela Burak Yilmaz som målskytt mot Italien kan du göra det till odds 11,00 hos Betsson

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Wales vs Schweiz

Att Wales skulle nå semifinal i EM 2016 hade inte många förväntat sig men efter en heroisk turnering var detta exakt vad de gjorde. Formen inför EM 2020 har dock inte varit lika fantastisk med 0-0 mot Albanien i genrepet. Det kan knappast beskrivas som en optimal uppladdning. Wales har endast två segrar på sina fem senaste landskamper och frågan är hur formen egentligen l

Motståndaren Schweiz blir en svår nöt att knäcka för Wales då laget har en extremt stark organisation. Dessutom finns målgöraren Mario Gavranovic som brukar kunna hitta nätet utan några problem.

Den som vill spela Mario Gavranovic som målskytt mot Wales kan göra det till oddset 6,40 hos Betsson.

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Fokus på Gareth Bale

I Wales är det Gareth Bale som är den stora stjärnan. Den offensiva yttern har haft några besvärliga år men stjärnan hittade minst sagt formen i slutet av Premier League för Tottenham. Dessutom brukar han alltid vara väldigt motiverad när han spelar för Wales och det lär vara samma i detta EM-slutspel.

Vill du oddsa på Gareth Bale som målskytt mot Schweiz kan du göra det till oddset 6,25 hos Betsson

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE

Schweiz gör sin fjärde raka turnering

Schweiz har ett bra lag och har tagit sig till fyra raka mästerskap. Vid samtliga tillfällen har de också tagit sig vidare från gruppspelet. Senast i VM 2018 åkte de ur mot Sverige i åttondelsfinalen men nu hoppas de kunna nå längre. Spelar de på topp borde det definitivt finnas möjlighet att nå bättre resultat än vid senaste EM.

Oddset på Schweiz att ta sig vidare från gruppspelet ligger på 1,57 just nu hos Betsson

BONUS

Hämta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE