Vem kommer att vinna fotbolls-EM 2020? En frÄga som Àr enkel att stÀlla men desto svÄrare att besvara utan att följdfrÄgor kring hur och varför laget kommer att vinna. Vi kan pÄ rak arm sÀga vilket lag vi tror kommer vinna: Frankrike. Men först behöver vi ta oss igenom gruppspelet dÀr vi kommer se olika lag toppa varje grupp. PÄ den hÀr sidan gÄr vi igenom alla grupper frÄn fotbolls-EM 2020, vilka lag som kommer att vinna respektive grupp, enligt vÄr analys. Vi kommer ocksÄ att titta pÄ bÀst odds EM 2020 för gruppspelsvinnare i mÀsterskapet. Till sist kommer vi att redogöra kring varför vi tror att Frankrike kommer att vinna och varför vi tror att England kommer att vara en besvikelse. Och Äterigen presentera dig med bÀst odds fotbolls-EM 2020 för vilket lag som kommer att vinna.

Gruppvinnare Grupp A – Italien

Italien Àr hungriga efter att ha missat fotbolls-VM 2018. Alla lagen i Grupp A Àr bra. Schweiz, Turkiet och Wales Àr alla kapabla att slÄ Italien. Men för att göra det behöver de prestera pÄ topp. Det Italienska landslaget bestÄr till stor del av unga spelare som Àr ivriga att fÄ visa upp sig i internationella sammanhang. Gruppspelet kommer att vara ett tufft test för Robert Mancinis landslag som vi tror kommer stÄ som segrare i grupp A. Bredden och djupet pÄ kvaliteten pÄ truppen Àr högre Àn de andra lagen men bÄde Schweiz och Italien har varit giftiga under EM-kvalet och VM-kvalet. Det kommer definitivt inte vara enkelt för Italien i Grupp A.

Oddsen för gruppvinnare Grupp A i fotbolls-EM 2020 Àr att Italien ska vinna. Oddset Àr i det lÀgsta laget, gÄr att spela till 1.55 i odds. Vi tror de kommer fÄ det tuffare Àn sÄ. BÀst EM odds som inkluderar Italien som vinnare av Grupp A gÄr att hitta hos Betsson. PÄ Betsson gÄr det att spela:

  • FörutspĂ„ placeringar Grupp A – 1. Italien 2. Schweiz till 3.60 hos Betsson. Det hĂ€r spelet gĂ„r Ă€ven att spela pĂ„ Betsafe och Nordicbet till höga EM odds.

Fotbolls EM 2020 vem vinner Grupp A

Gruppvinnare Grupp B – Belgien

Belgiens förbundskapten Roberto Martinez var bland de första att utnÀmna sin landslagstrupp. Belgien har pÄ pappret ett av de absolut bÀsta lagen. Definitivt kapabla till att vinna hela fotbolls-EM. Antagligen kommer det inte som en chock för nÄgon att vi har dem som gruppvinnare Grupp B i fotbolls-EM 2020. BÄde Frankrike och Belgien har nÄtt kvartsfinaler i sina senaste tre mÀsterskapsturneringar. Chanserna att Belgien inte tar sig dit i fotbolls-EM 2020 Àr smÄ. Kevin De Bruyne hade ett frÄgetecken kring skadelÀge efter att ha Äkt pÄ tvÄ skallfraktur i Champions League finalen. Det Àr sedan ett par dagar klart att han kommer delta och Àr utan tvekan den bÀsta spelaren i Belgien, omgiven av mÄnga andra spelare i vÀrldsklass. Det enda laget som kan utmana Belgien Àr Danmark. Medan vi tror att Danskarna kommer vinna sina matcher mot Ryssland och Finland sÄ tippar vi att de kommer förlora mot Belgien.

Högsta odds pÄ gruppvinnaren Grupp B för EM 2020 Àr inte sÀrskilt höga, det gÄr att spela Belgien till 1.70. Ett intressantare spel i vÄrt tycke dÀr det gÄr att fÄ högre odds Àr att spela:

  • FörutspĂ„ placeringar Grupp B – 1. Belgien 2. Danmark till 2.87 hos Betsson. Det hĂ€r spelet gĂ„r Ă€ven att spela pĂ„ Betsafe och Nordicbet till bĂ€st EM odds.

Vem vinner grupp B EM 2020

Gruppvinnare Grupp C – Holland

Grupp C Ă€r i vĂ„r mening den trĂ„kigaste gruppen i hela fotbolls-EM 2020. Holland, Österrike, Ukraina och mĂ€sterskapets sĂ€msta lag, Norra Makedonien. HĂ€r har vi Holland som favoriter. Österrike kan kanske utmana, men chanserna för att det ska ske Ă€r smĂ„. Holland bör promenera sig till en förstaplats. Oddsen stĂ€mmer överens med vĂ„ra tankar, Holland Ă€r storfavoriter att vinna till 1.35. Kan knappast bli lĂ€gre Ă€n sĂ„ för ett vinnarspel. DĂ€rav tycker vi inte att det finns sĂ„ mycket vĂ€rde i att spela Holland som vinnare.

Intressantare vore att Äterigen förutspÄ placeringarna hos Betsafe till högsta EM odds. Det gÄr att spela:

  • FörutspĂ„ placeringar Grupp C – 1. Holland 2. Österrike till 3.0 hos Betsson. Det hĂ€r spelet gĂ„r Ă€ven att spela pĂ„ Betsafe och Nordicbet till bĂ€st EM odds.

Grupp C vinnare hos Betsafe

Gruppvinnare Grupp D – England

England Àr enligt oddsen andrahandsfavoriter till att vinna fotbolls-EM 2020. Det Àr nÄgot vi inte alls hÄller med om. Mer om det senare. Dock sÄ gÄr det inte att sticka under stolen med att England kommer att vinna Grupp D. Kroatien kan bli tuffa och oddsen pÄ att England ska vinna ser ut att vara alldeles för lÄga i vÄrt tycke. Kroaterna kommer att vara revanschsugna efter att England slog dem och tog en finalplats i UEFA Nations League 2019. England att vinna Grupp D stÄr i 1.37. Rimligare vore med odds runt 1.50-1.60 enligt oss. Fortfarande storfavoriter. SvÄrigheterna för England kommer i slutspelet.

Återigen sĂ„ kommer vi inte att lĂ€gga nĂ„gra spel pĂ„ England att vinna Grupp D. DĂ€remot tittar vi Ă„terigen pĂ„ förutspĂ„ placeringar till högsta EM odds hos Betsson:

  • FörutspĂ„ placeringar Grupp D – 1. England 2. Kroatien till 2.62 hos Betsson. Det hĂ€r spelet gĂ„r Ă€ven att spela pĂ„ Betsafe och Nordicbet till bĂ€st EM odds.

Grupp D vinnare EM 2020

Gruppvinnare Grupp E – Spanien

Gruppen vi alla kommer att följa under fotbolls-EM, Grupp E, som bestÄr utav Spanien, Sverige, Polen och Slovakien. Sverige kommer att gÄ vidare som antingen tvÄa eller en av de bÀsta treorna. Spanien kommer dÀremot stÄ som vinnare. Förutom Holland sÄ Àr Grupp E den enklaste gruppen sett frÄn favoriternas perspektiv. Spanien har sedan de vann fotbolls-EM 2012 haft det tungt i internationella sammanhang. BÄde Sverige och Polen kan utmana, men det Àr svÄrt att se att nÄgot lag ska kunna placera sig framför Luis Enriques landslagstrupp.

Återigen lyfter vi fram marknaden med höga EM odds frĂ„n Betsson. DĂ„ vi tror att Sverige har minst like bra chanser som Polen att placera sig tvĂ„a sĂ„ ser det hĂ€r spelet:

  • FörutspĂ„ placeringar Grupp F – 1. Spanien 2. Sverige till 3.25 hos Betsson. Det hĂ€r spelet gĂ„r Ă€ven att spela pĂ„ Betsafe och Nordicbet till bĂ€st EM odds.

Vinnare gupp E bÀst odds Betssson

Gruppvinnare Grupp F – Frankrike

Grupp F innehÄller regerande VÀrldsmÀstarna Frankrike, regerande EuropamÀstarna Portugal, samt Tyskland och Ungern. Det Àr lÀtt att se varför Grupp F har titeln Dödens Grupp i fotbolls-EM 2020. Trots en sÄ svÄr grupp rÄder det ingen tvivel hos oss om att Frankrike kommer att vinna Grupp F. FransmÀnnen kommer att vara revanschsugna efter besvikelsen i finalen av fotbolls-EM 2016 dÄ de förlorade mot Portugal. Nu har de förutom den bÀsta chansen att vinna Grupp F Àven stor chans att vinna back-to-back mÀsterskap: fotbolls-VM 2018 och fotbolls-EM 2020. En bedrift som endast gjorts tre gÄnger tidigare i historien. Med Mbappe i spetsen, som Àr snabbare Àn Usain Bolt, kommer Frankrike vinna dödens grupp utan större problem.

  • Högst odds pĂ„ Frankrike som gruppvinnare i fotbolls-EM 2020 gĂ„r att hitta hos Betsson. DĂ€r kan du spela att vinna Grupp F till 2.30 i odds. Det hĂ€r spelet gĂ„r Ă€ven att spela pĂ„ Betsafe och Nordicbet till höga EM odds.

Odds betsson gruppvinnare F EM 2020

Sammanfattning Alla gruppvinnare i fotbolls EM 2020och svaret pÄ frÄgan: Vem vinner fotbolls-EM 2020?

Vi tror som sagt att Frankrike kommer att vinna fotbolls-EM 2020. Les Blues har en otrolig mix av unga talanger som Àr sanslöst bra trots att de inte nÄtt sin peak, samt mÄnga duktiga spelare med erfarenhet. PÄ pappret Àr det utan tvekan det bÀsta laget i fotbolls-EM 2020. De har bra historik frÄn de senaste Ären och vore det inte för en överraskande förlust i finalen av fotbolls-EM 2016 sÄ hade Frankrike varit pÄ vÀg mot sin tredje raka guldmedalj.

Slutligen ville vi resonera kring varför England har dÄliga chanser trots att de Àr andrahandsfavoriter. Om England vinner sin grupp kommer de att möta Frankrike, Tyskland eller Portugal. Om de kommer tvÄa kommer de springa pÄ Spanien. Troligast Àr att England Äker ut i Ättondelsfinal:

Det gĂ„r att spela pĂ„ att England Ă„ker ut i Ă„ttondelsfinal hos Betsson till bra EM odds. England Runda att bli utslagna: Åttondelsfinal gĂ„r att spela 2.62 i odds hos Betsson. Spelmarknaden finns ocksĂ„ hos Nordicbet och Betsafe till bĂ€st EM odds.

BONUS

HĂ€mta 100 kr i sport betting bonus

98%
TOTAL SCORE